Sportszemle — 2017/06/20 at 06:30

Sportszemle 2017.06.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Vidi „falura megy”, a Vasas oda, ahol Sallói a király

A Videoton FC a máltai Balzan, a Vasas az izraeli Beitar Jeruzsálem, a Ferencváros pedig a lett Jelgava ellen készülhet a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörében. Gyorsportréinkban megpróbáljuk kicsit közelebb hozni a riválisokat. „Háború! Ne b.szakodjatok velünk!”

Cristiano Ronaldo több, mint két vizes-vb-t ér

Megpróbáljuk magyar ember számára is elképzelhető közelségbe hozni azt az összeget, amennyiért elengedi a Real Madrid elnöke a portugál klasszist. Amióta Cristiano Ronaldót adócsalással vádolta meg a spanyol ügyészség, majd ezt követően a portugál klasszis jelezte távozási szándékát, egyre durvább találgatások kapnak szárnyra, hova igazol a madridiak legeredményesebb játékosa.

30 év után újra lehet Williams-Honda

Svájci források szerint a Williams örömmel átvenné a McLarentől a Honda gyári partnerségét, legalábbis a Blick erről írt, azt is hozzátéve, hogy ez akár már 2018-ban bekövetkezhet. A Williams és a Honda a 80-as évek közepén már dolgozott együtt, nem is akárhogy, hiszen 1986-87-ben konstruktőri vb-címet nyertek, sőt, 1987-ben pilótájuk, Nelson Piquet lett a világbajnok.

A Barcelona fociedzőitől tanulhatnak Magyarországon

Xavi García Uroz szerint nemcsak a technikai és taktikai képzésre fordítanak figyelmet.

Fülhallgatóval a sportpályán – hogyan hat a zene a teljesítményre?

Tagadhatatlan, hogy manapság a zene rendkívül fontos szerepet játszik a mindennapi életünkben, s nem jelent ez alól kivételt a sport világa sem. Ha körülnézünk egy futópályán vagy egy konditeremben, azt látjuk, hogy az emberek döntő többsége zenét hallgatva edz. Egyre gyakoribb jelenség az is, hogy a sztársportolók fülhallgatóban vonulnak be a verseny színhelyére.

Luka Modrić öt év börtönt is kaphat

Akár öt év börtönbüntetést is kaphat Luka Modrić, ha elítélik hamis tanúzásért, írja az Independent. A Real Madrid futballistáját még a múlt héten idézte be tanúként az eszéki bíróság, hogy meghallgassa Zdravko Mamić, a Dinamo Zagreb igazgatójának korrupciós perében.

Távozott a Celtichez, majd elképesztő gesztust gyakorolt

Az Aberdeen szurkolói is biztos egyetértenek. Így el lehet igazolni!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A leggyorsabb szimulátor versenyzőket keresi a McLaren

Az F1 csapat eSport versenyt hirdetett a világ legjobb szimulátorosainak. A győztes egyéves szerződést kap.

Close