Sportszemle — 2017/06/19 at 06:30

Sportszemle 2017.06.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Milliós pénzdíj a milliárdokba kerülő stadionokban

Szentpéterváron június 17-én az Oroszország – Új-Zéland nyitómérkőzéssel elkezdődik a Konföderációs Kupa, a 2018-as Labdarúgó Világbajnokság főpróbája. A nyolc résztvevő ország egyike sem fog üres kézzel hazamenni, mert a több mint 5 és fél milliárd forintos összdíjból minden válogatottnak jut majd….

Phelps egy fehér cápa ellen versenyzik majd

A 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps új célt állított maga elé, a Discovery Channel egyik tematikus hetén egy nagy fehér cápával fog versenyezni. „Ők az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb ragadozók: a cápák. Ő a valaha volt legnagyobb bajnok, aki vízbe szállt: Michael Phelps. 39 világrekord, 23 olimpiai arany.

Ha Orbánék nem tömnék pénzzel a focit, az alig élne meg

Ha volt valaha is olyan célja a mostanra már 350 milliárdosra hízó stadionépítési programnak, hogy az üzleti működés irányába terelje a hazai futballklubokat, mostanra biztossá vált: ezen a fronton valami nagyon félrement. Az élvonalbeli csapatokat működtető gazdasági társaságok tavalyi beszámolói ugyanis egyértelművé tették: soha olyan alacsony arányt nem képviseltek a tényleges piaci források ezeknek az együtteseknek a bevételeiben, mint jelenleg.

Nem a Mount Everest, hanem ez az igazi hegymászás

Nem a Mount Everest, hanem ez az igazi hegymászás – Történt valami a hegymászásban, ami alapjaiban rendezte át a képet. Megmagyarázzuk, miért nagyobb tett félmeztelenül, kötél nélkül mászni ezer métert, mint talpig beöltözve feljutni a világ tetejére. Mindent a hegymászásról.

A magyar srác, aki egyszerre lett nagykorú, nemzeti hős és példakép

Kettős hazai futamgyőzelmet, igazi pezsgőfürdőt, első helyet a bajnokságban kevesen kérnek maguknak tizennyolcadik születésnapjukra – és még kevesebben kapják meg. Tassi Attila hétvégén a M1RA versenyzőjeként a Hungaroringen egy kicsit mindannyiunk álmát valóra váltotta.

49 évesen ATP-tenisztornán indul Paolo Maldini

Párosban indul a milánói versenyen.

Ha ezt bevezetik, rá sem fog ismerni a futballra

A játékosoknak és a drukkereknek is újra kell majd tanulniuk a szabályokat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Usain Bolt a sztárvendég az egyik legnépszerűbb focis játékban

Azt tudni lehetett róla, hogy imádja a labdarúgást. Most már azt is tudjuk, hogy a PES készítői is odavannak érte.

Close