atlétika, labdarúgás, Sportmarketing — 2017/06/16 at 16:20

Usain Bolt a sztárvendég az egyik legnépszerűbb focis játékban

by

Azt tudni lehetett róla, hogy imádja a labdarúgást. Most már azt is tudjuk, hogy a PES készítői is odavannak érte.

Az atlétika jelenlegi legnagyobb sztárja a Konami márkanagykövete lett. A japán cég gyártja a világ egyik legnépszerűbb focis számítógépes játékát, a Pro Evolution Soccert [PES], Bolt pedig a megállapodás értelmében szerepelni fog a legújabb kiadásban.

Kizárólag azoknak a rajongóknak lesz lehetőségük beválogatni Boltot a csapatukba, akik a PES 2018-as verzióját előrendelésben veszik meg.

A nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter sohasem csinált titkot abból, hogy a Manchester United nagy rajongója. Sőt, azt is többször hangoztatta, hogy szívesen kipróbálná magát a profi futball világában.

“Szeretem a futballt és amióta az eszemet tudom a PES-szel játszok. Szerintem ez a legjobb focis játék és nagy megtiszteltetés szerepelni benne és részese lenni a sikersztorinak. Nagyon érdekes folyamat volt, amikor az arcomat és a mozgásomat szkennelték a programhoz. Remélem, a rajongók hasznát veszik a sebességemnek és a futball tudásomnak” – mondta Bolt.

PES 2018 Usain Bolt Reveal Trailer

Usain Bolt is coming to PES 2018! Pre-order now now to get in myClub. Visit the PES 2018 website to pre-order now and get more information: https://www.konami.com/wepes/2018/ Also, check out our websites and social media channels: http://www.facebook.com/PES http://www.twitter.com/officialpes http://www.facebook.com/konami http://www.facebook.com/konamieurope

Usain Boltnak az idei az utolsó szezonja, már korábban bejelentette, hogy az augusztusban Londonban megrendezésre kerülő atlétikai világbajnokságon fut utoljára. Június elején harmincezres tömeg búcsúztatta Jamaicában, amikor utolsó alkalommal versenyzett hazájában.

Forrás: konami.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.06.16.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close