Sportszemle — 2017/06/15 at 06:30

Sportszemle 2017.06.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Üres lelátók a Premier League-ben?

A késői meccsek ellen tiltakoznak.

Botrány a síelőknél, Kálomista Gábor már bedobta a törölközőt

A bomba, már ha lehet annak nevezni a Magyar Sí Szövetség elnökének hirtelen távozását, május 29-én robbant. Kálomista Gábor, aki a Telekom Veszprém társelnöke és neves filmproducer, a hétfői tisztújító közgyűlésen felállt, első napirendi pontként eldarálta az előző év beszámolóját, majd bejelentette lemondását, és elhagyta a termet.

Fradi: El kell kerülni a tavalyi kupaszégyent

Messze nincs még kész a keret a Ferencvárosnál, árulta el Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Sportreggeliben. Orosz főleg a klub közeli terveiről beszélt, hiába jelentettek már be három érkezőt (Bőle Lukácsot, Fernando Gorriaránt és Priskin Tamást), további igazolásokat terveznek, a védelmet például mindenképp megerősítenék, hogy Egy éve a Fradi az albán Partizani Tirana ellen esett ki büntetőkkel a BL-selejtező második fordulójában.

Messze az emberektől nyomorog egykori klasszis kézilabdázónk

1986-ban a magyar férfi kézilabda-válogatott világbajnoki ezüstérmet nyert Svájcban. Ehhez hasonló bravúrt azóta sem ért el a válogatott, amelynek világversenyen mindmáig ez az utolsó érme. Annak az együttesnek az egyik legnagyobb csillaga a szegedi Szabó László, alias Sonka volt.

Kreatív Online – Sors Tamás paralimpiai bajnok úszó az Unicum nyári kampányában

A Zwack Unicum 2010 óta minden tavasszal új limitált palackkal jelenik meg, amelyek minden évben az adott időszak aktualitásaihoz kapcsolódnak. A tavalyi évben Puskás palackkal debütált a márka, előtte a márka 225 éves évfordulóját ünnepelték a limitált üvegen, de volt már focilabda alakú Unicum is.

Izmosodó Jegesmedvék, porba hulló Főnix madár

A 2016-ban felhalmozott 95 millió forintos veszteség is nagyban hozzájárulhatott ahhoz, hogy a Debreceni Hoki Klub nem indul a 2017/18-as Mol Ligában. A hajdúsági klub üzemeltetőjének, a DJ Team Jégkorongszervező Kft. beszámolójából próbáltuk megfejteni, hogy mekkora összegek hiányozhatnak az induláshoz, illetve mekkora összegekből gazdálkodott eddig a klub.

Darts: a magyar női páros megvédte címét az Eb-n – NSO

Az Ihász Veronika, Horváth Klaudia női páros első lett az olaszországi darts Európa-bajnokságon. A kettős az előző kontinensbajnokságon is győzött, így újabb sikerével sporttörténelmi tettet hajtott végre, az Eb-k történetében ugyanis női párosban ez az első címvédés.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/24. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close