Sportszemle — 2017/06/09 at 06:30

Sportszemle 2017.06.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Pénz még van, Tiger Woods már nincs

A világ legjobb golfozója volt, de szenvedélye miatt úgy kicsúszott a lába alól a talaj, hogy évek óta nem tud felállni. Pedig még csak 41 éves, évtizednyi lenne benne a sportágában. Hogy kerülhetett ilyen mélyre a szupersztár, akit a minap lekapcsoltak, mert alig tudott magáról a kormány mögött. Krízisportré.

A sikerek ellenére még mindig veszteséges a Veszprém

Kevésnek bizonyult a Veszprém 2,7 milliárd forintos bevétele, mert a kiadások még ezt az összeget is jóval meghaladták, így a 2015-ös évhez hasonlóan, tavaly ismét több mint félmilliárdos veszteséget könyvelhettek el a bakonyiak. A Szeged a bevételeit tekintve elkezdte a felzárkózást a Veszprémre és…

Tömegsport: Ábel Anitával, Gianni Annonival és Hajós Andrással épít

A Decathlon Magyarország nagyszabású programot hozott létre a rendszeres testmozgás népszerűsítésének érdekében. A piacvezető magyar sportszerkereskedő cég anyagilag is támogatja a kezdeményezést, amelyhez már több híresség is csatlakozott. Várkonyi Zsolt Kutatások szerint hazánkban ma négymillió ember soha nem sportol. A Decathlon Magyarország ezért programot hozott létre, ami a rendszeres testmozgást hivatott népszerűsíteni.

Egyre nagyobb hullámokat vet a kézilabdás bundaügy

Hat gyanúsítottat hallgattak ki vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Vizes vb: nyolc úszóérmet vár a szakkommentátor

A Knézy Jenő, Czene Attila páros kommentálja majd a nyári, budapesti vizes vb úszószámait. A városligeti szinkronúszó-medencében hamarosan tesztverseny lesz. Alig harminchat nappal a budapest-balatonfüredi vizes világbajnokság előtt „keretet hirdetett” az eseményt egyedüli módon élőben közvetítő sportcsatorna, az M4 Sport. A Duna Arénában az andorrai labdarúgó-vb-selejtezőre elutazott Hajdú B.

Fürjes Balázs: Példátlan gyorsasággal felépítettük a világ legjobb versenyuszodáját

Nem fogja elérni a vizes-vb költsége három év (2015, 2016, 2017) során évente a magyar költségvetés 0,25 százalékát. A felújítások és építkezések jelentős részére egyébként is szükség volt, a rendezés csak kikényszerítette azokat. A Duna Aréna 21 milliárdba került és a vb után bárki használhatja majd, a Puskás-stadion felépítésének véghatárideje 2019.

Marozsán: Mindig büszke voltam a magyarságomra – NSO

A BL-győzelem utáni jutalomnyaraláson Francesco Tottival és Pamela Andersonnal is találkozott a német válogatott és a Lyon magyar klasszisa, Marozsán Dzsenifer, aki Siófokon strandfocitudását is megcsillogtatta rövid pihenője során. Marozsán Dzsenifer (10) a pályán megszokta a szoros őrizetet (Fotó: AFP) – Szóval most belefér a töltött káposzta?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Innovatív mezszponzort igazolt a Schalke

Sikerült érdekessé tenniük egy olyan átlagos felületet, mint a mez ujjrésze. A szurkolók is örülni fognak a kreatív megoldásnak.

Close