Sportállás, Sportmunka — 2017/06/07 at 09:50

A hét sportos állásai (2017/23. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Önkéntes

Légy részese a dimenzióváltásnak, találkozz világsztárokkal és gyűjts élményeket! Ha velünk tartotok Közép-Európa legjelentősebb atlétikai versenyére, akkor egy új sportággal ismerkedhettek meg, újabb feladatok várnak rátok, és még újabb élmények. Olimpia és világbajnokok, világcsúcstartók, és a hazai atlétika legjobbjai mérik össze tudásukat ezen a nemzetközi viadalon.

Üzemeltetési beszerző

A BioTechUSA több mint 500 alkalmazottal, csaknem 130 franchise üzlettel, és közel 70 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő sportcélú minőségi táplálék-kiegészítők gyártója és forgalmazója. Küldetésünk a sport és az egészséges életmód népszerűsítése és támogatása. Üzemeltetési csoportunk bővítése céljából keresünk szorgalmas, terhelhető munkatársat.

Online kereskedelmi asszisztens

A JULIUS-K9® 1997 óta sikeresen működő magyarországi központú vállalkozás a kutyasport, munkakutya- és hobbikutya-felszerelések, kellékek piacán. Ez idő alatt a cég piacvezető pozíciót vívott ki számos EU tagállamban és számos terméke világsikert aratott. Online kereskedelmi asszisztenst keresünk magabiztos Angol nyelvtudással, + egyéb nyelv ismerete előnyt jelent.

Animátor

A Laserforce Arena lézerharc csapata keres munkatársat animátor-játékmester munkakörbe. VÁRJUK JELENTKEZÉSED, HA: ha jó a kommunikációs készséged rendelkezel hasonló területen szerzett tapasztalattal szereted a jó társaságot lelkes vagy és motivált jól kijössz a gyerekekkel megbízható vagy van némi angol tudásod jó barátságban vagy a számítógéppel képesnek érzed magad akár 20-30 fő játékának az irányítására A FELADAT: a lézerharc játékok és születésnapok előkészítése és levezetése ehhez kapcsolódó adminisztratív feladatok, a pályák és a felszerelések rendben tartása.

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.06.07.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close