Sportszemle — 2017/05/31 at 06:30

Sportszemle 2017.05.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kamugép vagy bölcs hegymászó az Everestről lejövő Klein Dávid?

Néhány hete tele a média Klein Dávid himalájai mászásával, most meg a Facebookomat is elöntötték a posztok, hogy nem sikerült feljutnia, visszafordult. Az ismerőseim fele dicséri a bölcs döntést, a többiek pedig fikázzák, hogy feladta. Miért van ez a felhajtás a hegymászás körül?

Bemutatták az Európa-bajnok kosárlabdázó önéletrajzi könyvét

Kedden délelőtt ünnepélyes körülmények között mutatták be az Európa-bajnok kosárlabdázó, Hódy László önéletrajzi könyvét, amely Osztályidegenből halhatatlan címmel jelent meg. Május elején a legendás játékos terjedelmes interjút adott honlapunknak, melyben részletesen beszélt életéről és a megjelenő könyvről.

„Bizonyos hőmérsékleten kijön belőlem” – Nagy Viktor a kiszólásairól

A Szolnok Bajnokok Ligája-győzelméhez hatalmas bravúrjaival hozzájáruló vízilabdakapus nem szereti visszahallani, amiket ordít a medencében. A Duna Aréna hangulata sokkolta. Egy perccel a vége előtt lecserélték, hogy a többiekkel együtt ugorhasson a vízbe.

Kamuti Jenő: Először libabőrös lettem, aztán megkönnyeztem – NSO

A szemműtétjére fogta, pedig boldogsága miatt könnyezett Kamuti Jenő, amikor megtudta: a Nemzeti Sport információja helyesnek bizonyult, a sportlegendák valóban őt javasolják tizenkettedik tagnak az elhunyt súlyemelő, Földi Imre helyére. Kamuti Jenő óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy megválasztották a Nemzet Sportolójának – Gratulálunk az elismeréshez!

A FINA elégedett a vizes világbajnokság előkészületeivel

Teljesen egyedi helyszíneket kreáltak, több sportágat új dimenzióba helyeztek.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.05.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close