Sportszemle — 2017/05/30 at 06:30

Sportszemle 2017.05.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Totti búcsúbeszédét megkönnyezte Róma

Francesco Totti elbúcsúzott, az AS Roma elbúcsúzott Francesco Tottitól. Még a világ egyik legkeményebb futballistája, Daniele De Rossi sem tudta visszatartani a könnyeit a 25 éves pályafutása végére pontot tevő 10-es köszönőbeszéde közben. Az AS Roma vasárnap – egy végletekig izgalmas mérkőzésen – 3-2-re legyőzte a Genoát, és megszerezte a Serie A ezüstérmét, illetve az azzal járó BL-indulást.

Jónyer István: Többszörös olimpiai bajnok lennék, ha… – NSO

Volt idő, amikor Magyarország meghatározó szerepet játszott az asztalitenisz világversenyein – Jónyer István a sportág utolsó hazai aranykorának kiemelkedő alakjaként kerülhet be a Nemzet Sportolói közé. Jónyer István kapta a legtöbb szavazatot olvasóinktól a Nemzet Sportolója-voksoláson (Fotó: Szabó Miklós) – Jó és nyer együtt – magyar sportolónak ilyen parádés beszélő neve még nem volt.

Görbicz elmondta, mihez kezd a kézilabda után

A győri sztár gyermekkori álma a lovaglás, de két évig még biztosan folytatja.

A magyar klubfutball még mindig képes lázba hozni az embereket

Régóta hallani, hogy a magyar sportból leginkább az őszinte beszéd hiányzik. Ennek hiányában pedig a szurkolók, az újságolvasók és a cikkszerzők is legfeljebb találgatni tudnak. Nincs ez másképpen most sem, két nappal a labdarúgó NB I 33. fordulója és a Honvéd bajnokságának megünneplése után. Soroljuk a kérdéseket?

Aján Tamás több, mint két évtizeden keresztül irányítja elnökként az IWF-et

Hétfőn újabb négy évre választották meg a magyar sportvezetőt.

Tomori Zsuzsanna: Lehet, kéne egyszer egy jót sírni – NSO

Korántsem volt sima az út, amely vágyai beteljesüléséhez vezetett, de bármilyen gyötrelemmel volt is kikövezve, végigment rajta. Az egykori gitáros, a különleges tehetségű, mégis sokakat megosztó győri kézilabdaklasszis, Tomori Zsuzsanna, aki 2017. május 7. óta Bajnokok Ligája-győztesnek vallhatja magát. Az álom valósággá lett. Az alábbiakban a Nemzeti Sport Sportkrém mellékletében megjelent interjút olvashatják.

Nem játszik többé ember ellen az AlphaGo, fontosabb feladatok elé néz

Nem játszik többé ember ellen az AlphaGo: az összetett kínai táblajáték, a gó aktuális bajnoka ellen vívott legutóbbi játszmája volt a Google mesterségesintelligencia-szoftverje számára az utolsó, mostantól komolyabb feladatokra koncentrálnak a fejlesztők.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Real és Barca játékosok a legjobban kereső futballisták

Az amerikai Forbes magazin minden évben kiadja a legjobban kereső labdarúgók listáját. Az idei dobogón nincsen nagy meglepetés, viszont az...

Close