Sportszemle — 2017/05/29 at 06:30

Sportszemle 2017.05.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szucsánszki: Aki sokat kapott egy klubtól, megpróbálja valahogy vis

Szucsánszki Zita a magánéletében és a pályafutásában is jelentős változás előtt áll. Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának irányítója vállműtét után lábadozik, így klubja utolsó mérkőzéseit már csak a pálya széléről figyelhette.

A Mercedes csapatfőnöke kikelt a modern F1-es pályák ellen

Toto Wolffnak elege van a tágas bukóterekkel borított pályákból, visszaköveteli a sportág sava-borsát adó veszélyes helyszíneket. A Mercedest irányító Toto Wolff rajthoz állt az olaszországi közutakon rendezett autóversenyen, a Mille Miglián, és elmondása szerint ez igen nagy hatást gyakorolt rá. “Valahogy megvilágosodtam, miért imádom ezt a sportágat – ismerte el.

Szilágyi Áron és a MOL 120 tehetséges sportolót támogat idén

29 millió forinttal járulnak hozzá a legtehetségesebbek fejlődéséhez.

Totti levelén az is sírva fakadt, aki addig kibírta

Francesco Totti befejezte, nem veszi fel többé a 10-es Roma-mezt. Utolsó meccsén szépen elbúcsúztatták, ő pedig – némileg váratlanul, mert sosem volt a szavak embere -, hosszú üzenetben köszönt el a drukkerektől. Amit egy kedves olvasónk, Balogh Krisztina lefordított nekünk, csak úgy. “Itt vagyunk, eljött a pillanat. Pedig reméltem, sose jön el.

Férfi vízi BL: Szolnok-Jug Dubrovnik döntő, élő – NSO

A Szolnok a második negyedben még 3-1-es hátrányban volt, de a nagyszünetre már kétgólos előnnyel fordulhatott. Nagy Viktor fantasztikus védései demoralizálták a címvédő Jug Dubrovnik játékosait, így a Szolnok a klub fennállásának legnagyobb sikerét aratva, 13 év után első magyar klubként megnyerte a Bajnokok Ligáját férfi vízilabdában.

A Duna Aréna főpróbája ennél nem is sikerülhetett volna jobban

Mi, magyarok, vizes nemzet vagyunk. Kajak-kenu, vízilabda, olyan sportágak, amikben hosszú évek óta a világ élvonalába tartozunk. Talán pont ezért dönthetett úgy a magyar kormány, hogy az olimpiai álmok meggyilkolásával eszement pénzköltésbe kezd a vizes vébére, aminek részeként több tízmilliárd forintért felépítik a budapesti Dagályhoz a Duna Arénát, ahol majd annak ellenére is méltón ünnepelhetjük vizes sportos hagyományainkat, hogy egy kiadós esőzés is komoly gondokat okoz az épületnek.

Az orosz élvonalba feljutó csapat órákat utazik majd meccseire

24.hu 2017. 05. 29. 08:21 Megnyerte osztályozóját és ezzel bejutott Oroszország elsőosztályú labdarúgó-bajnokságába az SZKA Habarovszk. Ez idáig szépen cseng, csakhogy az ország keleti szélén egy fia élvonalbeli csapatot nem találni, így óriási utat kell megtennie a távol-keleti csapatnak és aktuális ellenfeleinek egy-egy bajnoki mérkőzéshez.

Édesanya, Boldizsár, Totti – Görbicz Anita több poszton is klasszis

Görbicz Anita végig tudta, hogy a Győri Audi ETO KC megnyeri a final fourt a női kézilabda Bajnokok Ligájában, és most az sem zavarta, hogy kisfia ott volt a lelátón. Görbicz Anitáért továbbra is rajonganak a szurkolók, ő a Győr Francesco Tottija (Fotó: Koncz György) – Összesen harmadszor, de édesanyaként először nyert Bajnokok Ligáját.

A Kispest bajnoksága hollywoodi mesébe illik

Nem hiszed el, de most számítani fog, hogy hova szól a jegyed – magyarázta egy órával a meccs előtt, még a stadionba masírozva őskispesti barátom. A nézők nélküli focira optimalizált NB I.-ben végül is érthető volt, hogy mindenkit meglepett, hogy most szurkolók is lesznek a Kispest-Vidin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Egy ábrán, hogy mennyit kapnak és miért az F1-csapatok a sorozattól

Noha csak a harmadik helyen végzett a konstruktőrök világbajnokságán, a bónuszoknak köszönhetően a Ferrari kapja a legtöbbet. A pénzosztásnál nemcsak...

Close