Sportszemle — 2017/05/26 at 06:30

Sportszemle 2017.05.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Elképesztő gesztust gyakorolt a magyar klub a szurkolójáért

A Nyíregyháza Spartacus elnöke majdnem gutaütést kapott.

Stadiont üzemeltetni Magyarországon nyereséges

A Groupama Aréna a pozitív példa, jó üzlet a stadionépítés. Gondolta volna, hogy átadása után három évvel már hasznot termel? Magyarországon az emberek jelentős hányada – nevezzük nyugodtan többségnek – a pokolba kívánja a kormány stadionrekonstrukciós programját, mondván, inkább az egészségügyre, oktatásra kellene költeni a milliárdokat, mint futballra.

Elfogadás, higgadtság és a zóna – a mindfulness szerepe a sportsike

Mi kell ahhoz, hogy egy sportoló sikeres legyen a pályán? Önbizalom? Kemény munka? Hogy hátra tudja hagyni a szorongásait, kétségeit? Hogy ne törjék le a kudarcok? Ezek mind fontos tényezők, de a tudatos jelenlét alapú sportpszichológia a teljesítményt egy új irányból közelíti meg. A sportolók gyakran számolnak be egy különleges állapotról, amit zónaként szoktak emlegetni.

Napi hat órát kell gürcölni 22 másodpercért

Napi hat órát kell gürcölni 22 másodpercért – Tizenkétszeres magyar bajnok, az egész világon ő úszik a leggyorsabban, de 50 gyorson a rajt és a súly is számít. A 31 éves Takács Krisztián naponta küzd a századokért. Ötven nap múlva rajtol a vizes vb.

Kovács Katalin lett a Halhatatlanok Klubjának új tagja

Két jelölt volt a megüresedett helyre.

Két nyolcvan év feletti magyar vívót csodál a világ

Más ebben a korban a járókeretek közt válogat, ehhez képest ők az olaszországi Chiavariba, a veterán Európa-bajnokságra utaztak.

Úszás: egy család elveszítette házát, Kenderesi Tamás segít – NSO

Olimpiai melegítőjét bocsátotta árverésre Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó, hogy így segítsen egy családon, amelynek háza nemrégiben leégett. „Ezúton is kérek mindenkit, hogy aki kicsit is szeret engem, és módja van rá, támogassa a családot akár így, akár más módon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/21. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close