Sportállás — 2017/05/25 at 08:50

A hét sportos állásai (2017/21. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Marketing Munkatárs

Szeretsz ötletelni és izgalmas kihívásokra vágysz? Esetleg imádod a bringákat? Csatlakozz hozzánk és építsük együtt a közös jövőt! Fiatal csapatunkba keresünk angolul folyékonyan beszélő, lelkes és kreatív Marketing Munkatársat!

Sporttechnológiai üzletágvezető

Partnerünk Magyarország egyik legismertebb, több mint 20 éves múltra visszatekintő sporttechnológia kivitelezésével foglalkozó vállalkozása. A szombathelyi székhelyű társaság az ország egyik legnagyobb sportcsarnok és tornatermi sporttechnológiai kivitelezéssel foglalkozó üzletágával büszkélkedhet, amelynek most vállalkozó szellemű vezetőjét keresi. A cég másik üzletága rangos hazai és nemzetközi sport- és üzleti rendezvények szervezését is végzi.

Kereskedelmi asszisztens

A partnerektől beérkező megrendelések feldolgozása. A rendeléshez kapcsolódó készlet-ellenőrzés, visszajelzés az ügyfél felé. Pontosított rendelés véglegesítése, számla készítése. Visszáruzási folyamat elvégzése és annak nyomon követése a jóváírás állapotáig. Bizományosi készletek ellenőrzése, koordinálása, kintlévőségek kezelése. Napi forgalmi jelentések készítése. Árlisták, táblázatok naprakész állapotban tartása.

Sportszer osztályvezető

CSATLAKOZZ MOST ÉS LEGYÉL EGY NYERŐ CSAPAT TAGJA! A HERVIS Ausztria, Magyarország, Szlovénia, Csehország, Horvátország és Románia meghatározó sportszer – és sportruházat kiskereskedelmi hálózata. A Hervis Magyarországon immár 27 áruházat üzemeltet, hatalmas sportszer-, sportcipő- és sportruházat választék, rendkívül előnyös szolgáltatások, szakképzett eladók és kedvező árak emelték a legkedveltebb sportáruházak közé.

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Alapjaiban fog megváltozni a tenisz?

Felpörgetné a játékot az ATP, a férfi teniszezők hivatalos szövetsége. Az új szabályokat már idén élesben tesztelik, az év végi...

Close