Sportszemle — 2017/05/24 at 06:30

Sportszemle 2017.05.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bujka Barbara: A saját hülye hibáink miatt lettünk negyedikek Rióban

Rocky-filmekkel hangolódik a világversenyekre, szívesen süt időnként a csapatnak, gyógytornásznak tanul, és csak az aranyéremmel lenne elégedett a budapesti világbajnokságon. Bujka Barbara szerint a riói negyedik helyet a saját hibáinak köszönheti a női vízilabda-válogatott. Egyik legnagyobb kritikusa az édesapja, a korábbi válogatott vízilabdázó, Bujka Gábor; a legnagyobb szurkolója pedig a 90 éves nagymamája.

Kézilabda Final Four: Eklemovics optimista

Zsinórban negyedik alkalommal lesz ott a férfi kézilabda-BL döntőjében a Telekom Veszprém június 3-4-én. Az elmúlt három évben mindig azt lehetett érezni, hogy ‘most vagy soha’, nagyobb felfordulás volt, mint most, egy ilyen szezon után, amikor az elején nem nagyon ment a játék.

Borkai a legyőzőjével vette át az olimpiai jelképeket Rómában

Kedden a római Ara Pacis Augustae nevű ókori emlékhelyen ünnepélyes keretek között emelték a magasba a júliusi győri európai ifjúsági olimpiai fesztivál (EYOF) lángját és az arany olajágat. Az EYOF lángját Janez Kocijancic, az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) megbízott elnöke adta át Borkai Zsoltnak, Győr polgármesterének.

Úszás: Szívszaggató, hogy mekkora a baj a sportágban

Nemrég mi is beszámoltunk Bienerth Gusztáv furcsa döntéséről, a Magyar Úszó Szövetség elnöke nem jelölte Csurka Gergelyt a FINA médiabizottságába, aki emiatt lemondott a MÚSZ sajtófőnökségéről. A Gyárfás-éra utolsó képviselője 2014 óta töltötte be a posztot, a nemzetközi szövetségben pedig 2010 óta tevékenykedik.

Kreatív Online – Rétegsportból tömegsportot akartunk építeni

A Magyar Everest Expedíció egy átfogó marketing és kommunikációs kampányra épülő projekt lett, a taktika és eszközhasználat kiemelkedik a többi hasonló sportmarketing közül. Neves márkák csatlakoztak hozzátok, a támogató partnereket mivel lehetett meggyőzni, hogy álljanak egy hegymászó expedíció mellé? Sok szempontból szerencsések vagyunk az expedíció kapcsán.

Bernd Storck: A németeknek is kellett 12 év, ennyi időre itt is szü

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Világgazdaságnak adott interjújában beszélt a 2020-as Európa-bajnokságra való kijutási esélyekről, a generációváltásról, az U17-es csapat kulcsjátékosairól, valamint a szakember elmondta, meglátása szerint a 2009-es, egyiptomi U20-as vb-bronzérmes gárdával mi volt a probléma, miért nem tudtak sokan megfelelő szintre továbbfejlődni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Novak Djokovic az új krokodil

Öt év után szakította meg az együttműködést a korábbi világelső szerb az Uniqlo japán sportruházati márkával, és kötött három éves...

Close