Sportszemle — 2017/05/22 at 06:30

Sportszemle 2017.05.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Fidesz kedvenc területén nyert óriási fölénnyel

A Fidesz kedvenc területén nyert óriási fölénnyel – Indokolatlanul nagy jelentőséget nem szabad adni ennek, mondta az Indexnek Kulcsár Krisztián, az új MOB-elnök. Borkai nem kezelte a bizalmi válságot. Az ország legértékesebb brandjét kapta meg, nem lógatja a lábát. De mi van a kasszakulccsal?

Óriás-toronyugrás a Duna-parton, ez ám a világszám!

A FINA, vagyis a Nemzetközi Úszószövetség idén Magyarországon rendezi meg a vizes sportok világbajnokságát. 1973 óta sorrendben ez lesz a 17. világbajnokság, amely 2001 óta követi a mai szisztémát, miszerint minden páratlan évben kerül megrendezésre. Az esemény globális mivoltát jelzi, hogy 1973-ban Belgrádban 686 sportoló állt rajthoz, míg 2015-ben Kazanyban ugyanez a szám már 2413 volt.

Jégkorong-vb: Magyarország lesz a rendező 2018-ban – NSO

A Nemzetközi Jégkorong-szövetség (IIHF) hivatalos honlapján jelentette be, hogy Magyarország lesz a házigazdája a 2018-as divízió I/A világbajnokságnak. A másik pályázó, Lengyelország visszalépett. A magyar válogatott a 2018-as világbajnokságon hazai jégen bizonyíthat (Fotó: Szabó Miklós, archív) Az IIHF közgyűlése úgy döntött, Budapest ad otthont a jövő évi divízió I/A-s világbajnokságnak, a Papp László Sportarénában rendezik majd a mérkőzéseket.

A kőműves pénzért jön Ausztriába, a focistát otthon is megfizetik

Magyar István KEK-döntőben is játszott a Fradival, aztán disszidált. Lesújtó véleménye van az itt játszó futballistákról. Kubatovnak szerinte sikerült az, ami a kommunistáknak sem. Ausztriában élvezi önkéntes száműzetését, hogy nem kell politikusok kegyeit keresni a pénzért. Csányival reptéri munkásként találkozott Bécsben.

Foci helyett zöld posztó – bemutatjuk a tízéves magyar sznúkerfenomént

A Bartók Béla út egyik csendes, gellérthegyi mellékutcája, a Ménesi út jobb kéz felől a Rex Williams Snooker Clubbal indul. Az elsőre intim, kiülős kocsmakinézetű hely gyomrában a némaság birodalma vert tábort egy négyasztalos sznúkerklub formájában.

Nagy-Magyarországon is szétnéz az MLSZ épkézláb focistákért

A jelek szerint az MLSZ arra készül, hogy a szomszédos országokból valamilyen szinten magyar érintettségű labdarúgókat honosítson, akik majd esetleg a magyar válogatottban is pályára léphetnek. Erről Darázs Tamás a másodosztályba készülő Győri ETO technikai vezetője beszélt a pozsonyi Új Szónak.

PL: elképesztő, mire lehet fogadni Angliában! – NSO

Mint azt korábban jeleztük, a 2017-2018-as szezontól eltiltás várhat azokra a játékosokra, akik műeséssel próbálnak meg tizenegyest kiharcolni az angol labdarúgó-bajnokságban. A fogadóirodák már reagáltak is a kivételes lehetőségre – arra lehet fogadni, kit tiltanak majd el először színészkedésért!

Futónagykövetünk célja, hogy a maratonszervezők ne csak a bizniszt lássák a futásban

Snow Andrea egyszer csak elég pénzt keresett már ingatlanértékesítőként, így elkezdett maratonokat futni és halmozottan sérült gyerekeket támogatni. Sosem akar üzletet csinálni az általa létrehozott Csemete Alapítványból, és hamár elfutott Új-Zélandig, akkor vissza is futna. Interjú. Snow Andrea maratonokat fut, ami önmagában még nem lenne nagy sztori, ám ő egyben a magyar futónagykövet is, aki hatvanmillió forintot futott össze halmozottan sérült gyerekek megsegítéséért.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Különleges emlékmezben lép pályára a Barcelona az utolsó bajnokin

25 éve nyerte a klub ez első BEK/BL-trófeáját. Ennek az évfordulónak az alkalmából tisztelegnek az akkori bajnokcsapat előtt egy különleges...

Close