Sportszemle — 2017/05/17 at 06:30

Sportszemle 2017.05.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bienerth: Minden alaptalan kritika a magyar úszósportot gyengíti a

Közgyűlés előtt áll a Magyar Úszószövetség, vasárnap fajsúlyos kérdésekben dönthetnek a tagszervezetek képviselői, ám Bienerth Gusztáv elnök fel van készülve arra is, hogy a konstruktivitás mellett a kritika, adott esetben a személyeskedés is szerephez juthat.

Két kerékkel a milliókért

A 2017-es Giro d’Italia teljes pénzdíja 1,38 millió euró, ami kicsit csalódás, hiszen a jelenleg is zajló jubileumi, 100. kerékpáros körverseny pénzdíja lényegében nem változott a tavalyihoz képest. Az összetett győztes több mint 200 ezer eurót vihet majd haza, amely összehasonlítva más sportágakkal…

Fel sem fogták, kit taszított ki a sportág

Fel sem fogták, kit taszított ki a sportág – Nagy Zsuzsa máig a legfiatalabb Európa-bajnok és világkupagyőztes a dzsúdóban. 15 évesen villogott a felnőttek között, a barcelonai olimpián még gyerek, de éremesélyes. Élete legjobb edzése volt, amikor 17 évesen abbahagyta. Felidéztük, hogyan telt be a pohár. Portré.

Hazavihetik székeiket az Atlético szurkolói

A bérletesek megkapják emlékbe székeiket.

„Azonnal felhívom a miniszterelnököt, és kapsz egy kispadot az NB I-ben”

Sógort, rokont, nevenincs edzőket alkalmaznak edzőnek a hazai akadémiáknál, taós milliárdokból – így fogalmazott nemrég. Kiemelte a Puskás Akadémiát, ahol ismeretlen délszláv trénerek is dolgoznak. Minden hazai akadémián ugyanilyennek látja a helyzetet? – Az akadémiáknál és a többi klub utánpótlásában is ugyanezt látom: nincsenek vagy csak elvétve vannak komoly futballmúlttal rendelkező edzők.

MLSZ: 2016 sikeresebb volt, mint az előző év – Csányi Sándor – NSO

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke a szervezet keddi, éves közgyűlésén azt mondta: a 2016-os esztendő sikeresebb volt, mint az előző, amit többek között azzal indokolt, hogy a futball- és a futsalválogatott szerepelt az Európa-bajnokságon, valamint az utánpótláscsapatok is jobban teljesítettek. Egyedüli problémaként továbbra is az élvonal alacsony nézőszámát említette.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.05.16.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close