Sportszemle — 2017/05/04 at 06:30

Sportszemle 2017.05.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Alaposan felforgatnák a tizenegyespárbajokat

Az UEFA két korosztályos Európa-bajnokságon is új rendszert tesztelnek. Amennyiben egy meccsen a hosszabbítás is döntetlennel ér véget, az eddig megszokott, felváltva rúgott tizenegyesek rendszere helyett próbálnak ki valami újat, írta az MTI. Az egyik ilyen torna éppen az, amelyiken a magyar U17-es válogatott is szerepel.

Milliárdoktól búcsúzik, aki az első körről lecsúszik

A játékosok pénztárcája is megérzi, hogy kit hányadik helyen választanak ki az NFL Drafton. A tavalyi, draft első helyén választott Jared Goff 4 évre garantáltan meg fogja kapni a közel 28 millió dollárt (8,1 milliárd forint) a Los Angeles Rams-tól, amíg az utolsó helyen, 253-ként választott Kalan…

Kína mielőbb focivébét rendezne

Megnőhet Kína rendezési esélye a 2030-as világbajnokságra, ha a FIFA módosítja alapszabályát.

Miért nem akadályozta meg a belügy Varga Zoltán disszidálását?

Miért nem akadályozta meg a belügy Varga Zoltán disszidálását? – A III/III.-nak konkrét információja volt arról, hogy a válogatott sztárja kint akar maradni Mexikóban, mégsem akadályozták meg. Vajon csak bénák voltak, vagy volt ebben szándékosság? A Varga-sztori 2., befejező része.

A magyar sport nemet mondott a “politikai haszonlesőkre”

A keddi MOB-közgyűlés legfőbb üzenete a generációváltás, a megtisztulás, a tettvágy és a cselekvés igénye. Aki figyelemmel kísérte a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki posztjáról döntő keddi közgyűlést megelőző történéseket, majd magát a választást, az meglehet, nem csak Kulcsár Krisztián teljesen sima győzelmén lepődött meg.

Kitiltották a klubból, méltó választ adott – NSO

A hétfőn a harmadik sznúker-világbajnoki címét megszerző, 33 éves Mark Selby végérvényesen a sportág legnagyobbjai közé emelkedett. Bár iszonyú erős a mezőny, jó esély van rá, hogy olyan királyságot építsen ki, mint Steve Davis a nyolcvanas, Stephen Hendry a kilencvenes években, vagy később Ronnie O’Sullivan. Érzelmileg nagyon nehéz körülmények között nőtt fel.

Megdőlhet a világcsúcs Balatonfüreden

A hatnapos ultramaratonon 144 óra alatt kell a legnagyobb távolságot megtenni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.05.03.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close