Sportszemle — 2017/05/03 at 06:30

Sportszemle 2017.05.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


130,6 milliárd a vizes világbajnokság új nyerőszáma

Seszták Miklós fejlesztési miniszter egy keddi sajtóbeszélgetésen akkora bombát dobott a vizes világbajnokság költségvetésének vitájába, hogy az nem igaz. Míg eddig a komplett magyar sajtó a 100 milliárdos álomhatárról beszélt, addig Seszták az MTI beszámolója szerint alsó hangon 130,6 milliárdra kalibrálta a világbajnoksághoz közvetlenül és közvetve kapcsolódó költségek és fejlesztések összegét.

Jegyek a Tippmix EHF Final 4-ra! – NSO

Május első hetében fantasztikus hosszú hétvégét élhetnek át a kézilabdabarátok, hiszen május 3-7. között folyamatosan csúcsra jár a sportág Budapesten: csütörtökön magyar-dán férfi mérkőzés az Európa-bajnokságért a Papp László Budapest Sportarénában, pénteken a Magyar kézilabdázás napja a Hősök terén, szombaton és vasárnap pedig TIPPMIX EHF FINAL4, szintén az Arénában, a Győri Audi ETO részvételével.

Michelisz: Nem áll össze, mit is akart Bennani

A monzai WTCC-hétvége legdrámaibb pillanata volt, amikor a nyitó, fordított rajtrácsos futam harmadik körében Mehdi Bennani egy nem túl jól megválasztott manőverrel tönkretette a saját és az őt előző Michelisz Norbert futamát, egyúttal simának tűnő futamgyőzelmet vett el a magyar pilótától. Michelisszel kielemeztük az esetet.

A hazugságvizsgálót is bevetették az idei NFL drafton

John Fox utólag tudta meg, hogy új irányító került a csapatába, a Steelers elkapói a Twitteren találgattak.

A labdarúgócsapat összetételét operatív úton irányítottuk

A labdarúgócsapat összetételét operatív úton irányítottuk – A Fradi-futballista Varga Zoltán disszidálása a mexikói olimpiáról még most is sok kérdést vet fel, miközben az ügy megmutatja, hogyan hálózta be a III/III. a magyar focit. Állambiztonsági és rendőrségi iratokból rekonstruáljuk a történteket.

A PSG-vel játszik a Telekom Veszprém a BL elődöntőjében

A Veszprém mellett a spanyol Barcelona, a francia PSG és a macedón Vardar van ott a négyben. A bécsi sorsoláson a Telekom Veszprém a francia PSG-t kapta ellenfélül az elődöntőben, a másik ágon a macedón Vardar Szkopje a spanyol Barcelonával mérkőzik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

MOB: Kulcsár Krisztián az új elnök

Nem választották újra Borkai Zsoltot a Magyar Olimpiai Bizottság [MOB] a tisztújító közgyűlésén. A három jelöltből Kulcsár Krisztián lett a...

Close