Sportszemle — 2017/05/02 at 06:30

Sportszemle 2017.05.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Úszás: Nem szerethet mindenki – Hosszú Katinka – NSO

Megnyert már mindent, sokak példaképe, de ahhoz még mindig nem tudott hozzászokni Hosszú Katinka, hogy minden mozdulatát figyelik az emberek – ennek kezeléséről, az őt érő támadásokról, valamint a motivációiról őszintén beszélt a Nemzeti Sportnak. – Hat arany a múlt heti országos bajnokságon, na de hogy az első napon egy sem?!

Így tűnt el a minőségi élsport Budapestről

Főváros kontra vidék, avagy a csapatsportágakban továbbra sem játszik főszerepet Magyarország legnagyobb városa.

Pelével találkozhatnak a magyar focirajongók

A Snickers a futballtörténelem egyik legnagyobb legendájával fogott össze az új, “Játssz úgy, mint Pelé!” kampányuk keretében. A verseny során három magyar focirajongónak lesz lehetősége arra, hogy találkozzon Pelével a barcelonai Olimpiai Stadionban, és részt vegyenek egy közös edzésen a világhírű sportikonnal.

MAFC és BEAC: az 1800-as évek óta a magyar sport értékei

Az egyetemi sport kerül középpontba jövő szombaton, május első hétvégéjén, az immár ötödik alkalommal kiírt Dunai Regattán, amely az utóbbi évek egyik legjobb magyar kezdeményezése. Adottság a Duna, adottak a partján fekvő fővárosi egyetemek, többek között a Műegyetem és az ELTE, így vált valóra az az álom, hogy a legendás Oxford-Cambridge evezősversenyek mintájára hazai felsőoktatási intézetek is vízi csatát vívjanak.

Tizenhat évet profiskodott a franciáknál, a nyártól kertépítőnek ál

Már majdnem tizenhat éve, hogy friss főiskolai világbajnokként Franciaország felé vette az irányt. Több első osztályú csapatban is megfordult, és rendszerint első számú kapusként számítottak rá, itthon mégis keveset hallottunk róla. A 38 éves magyar légiós a szezon végén felhagy a profi sporttal, és családjával visszaköltözik egyik korábbi állomáshelyére, Tours-ba, hogy ott gyerekekkel foglalkozzon, miközben minden vágya, hogy párhuzamosan kitanulja a kertépítő szakmát.

A magyar Zlatan, akit imádnak a kazahok

A rendező Kairat Almati a harmadik helyet szerezte meg a futsal-BL-ben, egy végig látványos és kiélezett, hatalmas ütközéseket sem nélkülöző meccsen, 5-5 után büntetőkkel 3-2-re verte az orosz bajnok Ugrát. A legjobb magyar játékos, Dróth Zoltán most sokkal több lehetőséget kapott, mint a későbbi győztessel (Inter FS Madrid) szemben pénteken elveszített elődöntőben, és meg is hálálta a bizalmat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Las Vegasban épül a legmenőbb eSport aréna

A híres Luxor Hotel egyik éjszakai klubját alakítják át, 2018 elejére lesznek kész a munkálatokkal. Az arénát az eSport ikonikus...

Close