Sportszemle — 2017/04/28 at 06:30

Sportszemle 2017.04.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Miklós Edit: A csíkszeredai gyerekeknek nem könnyű

Amikor versenyzek, nagyon féltenek a szüleim, főleg édesanyám, ő mindig izgul. De január óta nyugodt. És százszázalékosan támogatnak a sízésben, nézik a versenyeimet, ritkán, de el is jönnek rájuk, egyszer-egyszer engedhetik ezt meg maguknak – mesélte a Magyar Nemzetnek Miklós Edit, aki januári bukása és súlyos térdsérülése után felépült.

A MOB tagozatai egymástól akarták elvenni a pénzt

A Magyar Olimpiai Bizottság elnökjelöltjei közül Borkai Zsolt és Szabó Bence pozitívan értékelték a MOB elmúlt négy évét az M4Sport Sportreggeli című adásában, Kulcsár Krisztián szerint azonban a szervezet általános deficitekkel küzd.

Még több világsztár lesz a Gyulai Memorialon

Újra összeméri erejét Pars és Fajdek.

Már az elején borult minden az NFL-drafton

Jósoltak mindenfélét az idei NFL-draftra, de az tűnt a legbiztosabbnak, hogy semmi sem biztos. Sokan arra számítottak, hogy védőjátékosok dominálják az első kört, mert tehetségekből nem volt hiány, végül az lett, hogy az első választás után a csapatok őrült módjára kapkodtak a támadók iránt, és összevissza cserélgették a választási jogokat.

Ha június, akkor gyermektorna Budapesten!

2017-04-27 16:45:42 Két napon át a világ összes részéről érkeznek majd gyermeklabdarúgó-csapatok a magyar fővárosba, hogy részt vegyenek a második budapesti Gallini Nemzetközi Gyermeklabdarúgó-tornán. Júniusban érkeznek a csapatok Budapestre (Kép: MMS) A tornát június 10-11-e között rendezik Budapesten, az UTE sporttelepén.

MLSZ: pályaépítési program indul a fővárosban – NSO

Pályaépítési programot indított a Magyar Labdarúgó-szövetség, amelynek első együttműködési megállapodását írták alá csütörtökön a XVIII. kerületi önkormányzattal. A szerződés aláírását követő sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a program révén szinte minden fővárosi kerületben épül, vagy megújul egy futballpálya Az első pályákat a XVIII. kerületben építik meg (Fotók: Földi Imre) „ A második világháborút követően több mint 270 futballpálya működött Budapesten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Stratégia tervet készített a francia liga a TOP4 európai bajnokság utolérésére

Öt év alatt zárkóznának fel a négy nagy liga szintjére. 5 kiemelt területre fókuszálnak és 20 programpont szerepel a tervekben.

Close