Sportszemle — 2017/04/19 at 06:30

Sportszemle 2017.04.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Dárdai Pál: “A Bundesliga gyermeke vagyok”

Kidobott pénz az infrastruktúrára és az utánpótlásra költeni a magyar futballban, amíg a klubokat nem kötelezik arra, hogy működjenek együtt az iskolákkal – vallja Dárdai Pál. A 41 éves Bundesliga-edzőt a Hertha bázisán kérdeztük egyebek mellett fia dilemmájáról a német és a magyar válogatott között, Dzsudzsák Balázs átigazolásáról és a Bayern megkereséséről.

Katinka és az úszószövetség két külön világ marad

87 nappal a budapesti vizes vb előtt még mindig mintha a szétbombázott Moszulra hasonlítana a Dagály környéke, a szerdán kezdődő úszó országos bajnokságot szervező Magyar Úszó Szövetség mégis az új, tesztüzemben megnyitott, a válogatott tagjai edzőközpontjául szolgáló Duna Arénát tartotta a legmegfelelőbb helynek arra, hogy az azt beharangozó sajtóeseményt megtartsák.

MLS: Európában példátlan, itt nem – Nikolics – NSO

Nikolics Nemanja, az észak-amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Chicago Fire csatára nem bánta meg, hogy az Egyesült Államokba igazolt, ahol jelentős különbségeket tapasztal az európai futballhoz képest. A magyar válogatott játékos beszélt Bastian Schweinsteiger érkezéséről is. „Új kihívás ez számomra Magyarország és Lengyelország után.

Kisorsolták a Győr elődöntős ellenfelét a kézi-BL-ben

Ugyanazt a csapatot kapta, mint a tavalyi Final Fourban.

Gera Zoltánnal, Király Gáborral és Nyilasi Tiborral fociztak a tehetséges magyar gyerekek

Ismert egykori és jelenlegi válogatott labdarúgókkal játszhattak együtt az OTP Bozsik Bajnokok Program ifjú tehetségei kedden az MLSZ telki edzőtáborában. Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a szövetség és az OTP Bank tavaly novemberben indította el közös programját, amelynek célja, hogy országszerte felkutassa azokat a 10-14 éves labdarúgó tehetségeket, akik még nem igazolt játékosok, de szeretnek focizni, és szorgalmukkal, kitartásukkal, teljesítményükkel, valamint közösségi aktivitásukkal kitűnnek a társaik közül.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Senki sem viselt még ilyen különleges cipőt az MLB-ben

Ránézésre semmi extra, belül mégis igazán különleges. Corey Kluber baseball-sztár cipőjében a stoplik szerkezetét a játékos stílusa alapján egyedire tervezték,...

Close