Sportszemle — 2017/04/13 at 06:30

Sportszemle 2017.04.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Teljesen felforgatja az amerikai tulaj az F1-naptárat

Titokzatos tárgyaláson vett részt Törökországban az F1 új vezérigazgatója, Chase Carey, aki az elnök Recep Erdogannal, illetve az Isztambul Park versenypályát üzemeltető Vural Akkal találkozott az ankarai elnöki palotában. A Motorsport török kiadása már kész tényként tálalja, miszerint Carey meg is egyezett a Török Nagydíj visszatéréséről, sőt, akár már 2018-ban újra ott lehet a naptárban a 2011-ig megtartott török futam.

Mocsai Lajos 40 milliárd forintot költhet

Korábban beszámoltunk róla, Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora komplett városrendezési koncepciónak nevezte azt a tervet, amely összesen 40 milliárd forintos fejlesztésből valósul meg. Az építkezések első üteme – melynek nettó értéke 11,9 milliárd forint – el is kezdődött szerdán.

Egyedül vagy párban? – A közös edzés előnyei – NSO

Sokan egyedül járnak edzeni, hiszen ilyenkor egy kicsit kiszakadhatnak a mindennapokból, és elmerülhetnek a saját gondolataikban. Ezzel szemben másoknak szüksége van a társaságra, motivációra és nem utolsósorban támogatásra. Ilyenkor pedig jó, ha van egy edzőtársunk. De hogyan találjuk meg a tökéletes partnert, és milyen előnyökkel jár a közös edzés? Cikkünkből kiderül.

Kiderült, hogy még nem is adták át a Duna Arénát

Teljesen véletlenül derült ki, mi is meglepődtünk. Az egész úgy indult, hogy az elmúlt napokban több érdekes közbeszerzés is megjelent a hivatalos értesítőben a 2017-es budapesti vizes világbajnoksággal kapcsolatban. Többek közt szerződtek a Duna Aréna (a Dagály-úszópalota hivatalos neve) “medencevíz fertőtlenítésére szolgáló berendezésének” beszerzésére 174 millió forintért, illetve az úszópalota vagyonvédelmi és őrzés-védelmi feladatainak ellátására a világbajnokság megrendezéséhez kapcsolódóan, 244 millió forintért.

Itt egy román válogatott, amelyik magyarul énekli a Székely Himnuszt

A román U18-as jégkorong válogatottat lényegében teljes egészében a csíkszeredai jégkorongozók adják. Miután megnyerték soros a koreai Divisio II A-csoportos világbajnokságot sajátos örömünnepet tartottak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.04.12.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close