Sportszemle — 2017/04/12 at 06:30

Sportszemle 2017.04.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


MLSZ: Az edzőképzésben van némi lemaradás, új alapok kellenek – Csá

Csányi Sándor szerint a magyar labdarúgó-válogatottnak reálisan már nem igazán van esélye arra, hogy kijusson a jövő évi világbajnokságra, azonban bízik benne, hogy Bernd Storck irányításával néhány éven belül nagyon erős lesz a nemzeti csapat, amely hazai pályán sikereket érhet el a 2020-as kontinensviadalon.

Tizenhat év után jöhetett a valaha volt legnagyobb másnaposság

Tom Boonen nem nyert Tour de France-t vagy más háromhetes körversenyt, mégis az elmúlt másfél évtized megkerülhetetlen kerékpárosa, aki a macskaköves versenyek királya lett. Száztizenhárom profi győzelem után a kedvenc versenye után vonult vissza. Az idei Paris-Roubaix-n egy tizenharmadik hellyel búcsúzott.

Vége a barátkozásnak, jön a Nemzetek Ligája

Legutóbb már írtunk róla, hogy kikértük az MTVA-tól az MLSZ-szel kötött szerződés részleteit, eszerint a 2020/21-es szezon végégig majdnem 19 milliárd forintot fizet a köztévé a közvetítési jogokért. A válaszban azonban volt egy érdekes mellékszál: az MTVA elmondása szerint jövő júniustól az UEFA „magához vonja” a barátságos válogatott meccsek jogait is.

Bemutatjuk a magyar Jürgen Kloppot

Bódog Tamás az a magyar labdarúgó, aki aktív pályafutása alatt itthon tán méltatlanul kevés figyelmet kapott. Meglehet azért, mert miközben Garami József kezei alatt lett élvonalbeli focista, 24 évesen “kiiratkozott” a magyar futballból. Pécsről, nevelőegyesületéből a német Regionalliga Südbe, az SSV Ulm 1846 csapatához igazolt, ami valljuk be, meglepő húzás.

Kreatív Online – Ez egy sporttörténeti pillanat

Idén új márkanagyköveti programot indítottunk el, és Klein Dávidot választottuk arcnak a férfi portfóliónk népszerűsítésére: hoz olyan értékeket, mint a kaland, a kihívás. A korábbi években a motorsport programjaink voltak jelentősek, és ezt akartuk kiegészíteni egy új területtel.

Szabó család – új évad: a szekszárdi csoda nyomában jártunk – NSO

Sporttörténelmet írt a Szekszárd női csapata azzal, hogy megnyerte a bajnokság alapszakaszát. Hogy mi az immár bajnoki elődöntőre készülő klub titka, azt a csapat edzésén járva játékos, edző, vezető segítségével próbáltuk kifürkészni.

Felfoghatatlan világcsúcsok dőlhetnek meg Füreden

Aki hat nap alatt ezer kilométernél többet tud futni, az jó eséllyel pályázik az új rekordra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

USA, Kanada és Mexikó közösen pályázik a 2026-os labdarúgó vb-re

A három ország sportági szövetségének képviselői hétfőn jelentették be szándékukat. A térségben utoljára az Egyesült Államokban, 1994-ben rendeztek világbajnokságot.

Close