Sportszemle — 2017/04/05 at 06:30

Sportszemle 2017.04.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Grand Slam-győztesek játszanak gálamérkőzést a budapesti tenisztornán

Két egykori bajnok, Marat Szafin és Goran Ivanisevic játszik majd bemutatómérkőzést április 23-án, a selejtezők és a főtáblás mérkőzések között a budapesti ATP-tornán. A Hungarian Opent az óbudai Nemzeti Edzésközpontban rendezik meg. Az orosz Szafin 2000-ben volt világelső is, összesen tizenöt tornát nyert, két Grand Slam-győzelmét pedig 2000-ben a US Openen, és 2005-ben az Australian Openen aratta.

Portisch Lajos: Hiszem, hogy a sakk jobbá teszi az embert

80 éves a nemzet sportolója, aki szívesen lett volna szövetségi kapitány. A Sakkszövetség azonban nem így gondolta.

A magyar beállónak minden álma teljesült Németországban – NSO

Már majdnem hat éve, hogy friss KEK-győztesként a Ferencvárost elhagyva Németország felé vette az irányt. A tizenhatszoros válogatott beálló jó kalandként fogta fel a rá váró kihívást, akkor még nem is sejtve, hogy sokkal többet fog kapni a kint töltött időszaktól. Metzingenben aztán megismerkedett a későbbi férjével, akivel tavaly már közös gyermekük is született.

Dárdai: A fiam mindjárt 18, eldönti, német vagy magyar válogatott lesz-e

Dárdai Pál a napokban a Kickernek adott interjút, szemléztük, de akadtak benne még érdekességek. A Nemzeti Sport írt az ifjabb Dárdai Pálra vonatkozó kérdésről. A Hertha-edző fia, Palkó ugyanis hamarosan betölti a 18-at, és a berliniek korosztályos csapata mellett akár a válogatottban is szóba kerülhet a neve.

Monteiro: Ha kell, segíteni fogok Norbinak

A Honda portugál pilótája Micheliszben látja egyik legnagyobb ellenfelét.

Százmilliárdok stadionfejlesztésekre

A magyar futball világszínvonalúvá tételéért a magyar kormány egy ideje mindent megtesz, hiszen elképesztő mennyiségű közpénzt a sportágba öntve 2020-ig mintegy 32 helyszínen fog új, vagy alaposan felújított stadionban pattogni a labda. A mostani ismereteink alapján olyan bruttó 268,38 milliárd forintot tesznek ki a beruházások összesen, amiből a Közbeszerzési pályázatokban megjelentek alapján úgy 250 milliárd a közpénz.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Real Madrid legyőzte az FC Barcelonát

A Real Madrid az első olyan márka a világon, amelyik átlépte a százmilliós álomhatárt a Facebook követők számában. Ebben a...

Close