Sportszemle — 2017/04/04 at 06:30

Sportszemle 2017.04.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A legeslegújabb stadion olyan, mint az ország

Vasárnap délután átadták az ország legújabb futballstadionját Kozármislenyben. A magyar másodosztályban vitézkedő klub kivételes eset, mert nem egy nagy befolyású pártpolitikusnak köszönhetően, hanem magától verekedte be magát a másodosztályba és került hirtelen a stadionépítési projektbe.

Itthon is megalakult a Havas Sports & Entertainment – Marketing – Mediapiac.com

Működésének fókuszába az olyan kommunikációs megoldásokat helyezi, amelyekkel a fogyasztói bevonódás sikeresebben kialakítható és hatékonyabban fenntartható.

Fájdalomdíj az útlezárásokért: milliárdokat nyer Budapest a futóversenyekkel

Több milliárd forint bevételt hoz Budapestnek a futóturizmus, ezzel pedig az is jól jár, aki az autóban ülve szidja a futókat a lezárások miatt. Nemsokára újra futók lepik el Budapestet: az idény eleji kisebb versenyek után a héten a Vivicittával elkezdődik a fővárosi versenyszezon is.

Újabb pofont kever le olvasóinknak a Fradi

Nem mehetett be lapunk a sporttörténelmi vízilabda-Eurokupa-döntő előtti, sajtónyilvános edzésre. A Ferencváros regisztrációhoz kötötte a bejutást, ehhez a lehetőséghez viszont csak olyan orgánumok jutottak, akiknek erre a zöld-fehérek előzetesen lehetőséget biztosítottak.

U17-es Eb: Franciaország, Skócia, Feröer – ez a mieink csoportja –

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Zágrábban elkészítette a májusi U17-es Európa-bajnokság sorsolását. A magyar válogatott Franciaországgal, Skóciával és Feröerrel került azonos csoportba. Ezért a trófeáért küzdenek a csapatok a május harmadikán kezdődő U17-es Európa-bajnokságon (Fotó: Babják Bence) AZ U17-ES EURÓPA-BAJNOKSÁG CSOPORTBEOSZTÁSA A-csoport: Horvátország, Spanyolország, Törökország, Olaszország B-csoport: Skócia, Franciaország, MAGYARORSZÁG, Feröer C-csoport: Németország, Írország, Szerbia, Bosznia D-csoport: Hollandia, Anglia, Norvégia, Ukrajna A magyar válogatott programjaMájus 3.

Az eredményeimért megbocsátották szüleimet

Az eredményeimért megbocsátották szüleimet – Székely Éva olimpiai bajnok úszó 90 éves. A náci haláltábortól az utolsó pillanatban menekült meg, a kommunisták is fenyegették származása miatt. Lánya, Gyarmati Andrea edzője lett, örökérvényű kérdéseket tett fel: mit vettem el a gyerekkorából, és mit adtam cserébe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Cirque du Soleil szórakoztatja a közönséget a Vegas Golden Knights mérkőzésein

Las Vegasban minden az elképesztő showműsorokról szól. Nagyon jól tudják ezt az NHL-újonc csapatnál is.

Close