jégkorong, Sportmarketing — 2017/04/03 at 11:50

A Cirque du Soleil szórakoztatja a közönséget a Vegas Golden Knights mérkőzésein

by

Las Vegasban minden az elképesztő showműsorokról szól. Nagyon jól tudják ezt az NHL-újonc csapatnál is.

Hároméves megállapodást kötött a Vegas Golden Knights NHL-csapat és a világ egyik leghíresebb cirkuszi társulata, a Cirque du Soleil. A Golden Knights újonc a ligában, a franchise létrehozását 2016. júniusában engedélyezte az NHL, de csak 2017. március 1-én tettek eleget az utolsó jogi és adminisztrációs kötelezettségüknek, formálisan tehát csupán egy hónapja kezdhették meg a működésüket. A csapat a következő szezontól kapcsolódik be a küzdelmekbe, így a szerződés is a 2017-18-as szezontól lép életbe és 2020-ig szól.

Bill Foley, a Vegas Golden Knights tulajdonosa mutatja be a csapat logóját a szurkolóknak a T-Mobile Arena előtt.

Évente négy kiemelt hazai mérkőzés dedikáltan Cirque du Soleil est lesz, nagyobb szabású performansszal. Ezen alkalmak során Cirque du Soleil előadással szórakoztatják a nézőket a mérkőzés előtt és a szünetekben is, a társulat pedig hangsúlyos megjelenést kap a Golden Knights otthonául szolgáló T-Mobile Arena külső és belső felületein, többek között a bejárat fölötti óriási LED-falon.

A Cirque du Soleil a klub hivatalos stratégia szórakoztató partnere lett, így a többi hazai mérkőzésen, illetve más Golden Knights eseményen  is találkozhatnak majd a nézők a cirkuszi társulat showműsoraival. Az együttműködés részeként a Cirque du Soleil megjelenési felületet kap a csarnok hirdetőtábláin, a Golden Knights honlapján és mobilalkalmazásában.

A Cirque du Soleil előadásai rendszerint nagyon látványosak.

A Cirque du Soleil 1984-ben alakult. Az 1300 művésszel dolgozó kanadai székhelyű társaság egyedülálló műsorairól híres. 1992 óra vannak jelen Las Vegasban, ahol jelenleg hét állandó műsoruk is fut, olyan helyeken, mint a Bellagio, a Mirage, az MGM, vagy a Treasure Island.

Forrás: nhl. com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.04.03.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close