Sportszemle — 2017/03/31 at 06:30

Sportszemle 2017.03.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kiürülhetnek a kórházak azért a pénzért, amit a vizes vb-n ajánlanak

A Semmelweis Egyetem tulajdonában lévő Semmelweis Egészségügyi Kft. nyerte a FINA vizes világbajnoksághoz kapcsolódó orvosi, egészségügyi szolgáltatások ellátására kiírt közbeszerzési eljárást – írja az MTI a Világgazdaságra hivatkozva. Utánanéztünk, és valóban ezt írja a lap, arról az MTI viszont nem ír, hogy „a szakorvosoknak és a szakápolóknak is fix óradíjuk van.

Pars, Kammerer és Berki is nagykövet lett

A győri ifjúsági olimpia nagykövete lett a három olimpiai bajnok.

Évente 4 milliárdot ér a magyar foci a köztévének

A 2016/2017-es magyar labdarúgó bajnoki évad közvetítési jogdíja 7%-kal nőtt a tavalyi szezonhoz képest. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közel 19 milliárd forintot fizet a Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ), hogy a meccsek jogait a 2020/2021-es idény végéig megtartsa. A…

F1: ilyen sisakokban versenyeznek a pilóták 2017-ben – NSO

Az F1-es autók számára már két szépségversenyt is hirdettünk 2017-ben, egyet a Force India új rózsaszín festésének bemutatása előtt, és egyet az után. A sisakfestésekre nem írunk ki szavazást, de azért megmutatjuk, ki milyen fejvédőben versenyez a szezon során. Az eredeti terv az volt, hogy még az Ausztrál Nagydíj hétvégéje előtt közöljük az összeállítást, de – ki más?

A birkózók rémálma: hetente változnak a szabályok

Bácsi Péter világ- és Európa-bajnok birkózó szerint teljes bizonytalanság tapasztalható mostanában a kötöttfogású versenyzőknél, mivel a szabályok folyamatosan változnak, egyelőre még azt sem tudni, hogy a jövő héten milyen feltételek szerint kell küzdeni a szőnyegen. A Ferencváros 33 éves versenyzője – aki vasárnap aranyérmet nyert a szombathelyi kötöttfogású Magyar Nagydíjon, a Polyák Imre emlékversenyen – az M4-en beszélt a fennálló nehéz helyzetről.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az F1 belehúz a szurkolói élmény növelésébe

Részt venni egy Forma 1 futamon örökre emlékezetes marad. De mi lenne, ha a pályát is be lehetne járni, sétálni...

Close