Sportszemle — 2017/03/30 at 06:30

Sportszemle 2017.03.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Álomsorozatot kapnak az F1-szurkolók

Kezd egyre erősebb lenni a tartalomgyártásba is beszálló Amazonnál az a vonal, hogy milliókat érdeklő, de a tömegek elől elzárt világokat mutassanak be. Kezdték az egészet azzal, hogy lemásolták és felspécizték az HBO ötletlét, és az edzőtábor helyett egy teljes szezonon át követtek egy NFL-csapatot, nevezetesen az Arizona Cardinalst.

Ennél jobb nyári tábort aligha talál a gyereknek

Kormányzati támogatással éled újra a vándortáborok hagyománya

Új Puskás Ferenc Stadion: autósok kíméljenek!

A felújított Puskás Ferenc Stadionnál a tervek szerint 500 autó tudna parkolni, de mi van, ha megtelik a 67 ezres aréna? A tervező válasza: használják a tömegközlekedést a szurkolók. Ez is egy szempont, de lenne köztes megoldás is: a mélygarázs.

Cruyff, Maradona, Messi és a többiek – magyarok ellen debütáló lege

A Marca képes összeállításában összeszedte, hogy legendás kapusok melyik felnőttválogatott ellen mutatkoztak be a nemzetközi színtéren, és mivel többnél is felbukkant Magyarország neve, elgondolkodtunk, milyen lenne egy álomcsapat a mieink ellen debütáló klasszisokból. Nos, a kezdeti lelkesedés a 60.

Új piacot akar meghódítani az NHL

Első körben bemutatómeccsekkel toboroznának nézőket

A magyar U17-es játékost vastapssal köszöntötték a Benficánál

24.hu 2017. 03. 29. 10:55 Vasárnap jutott ki az Eb-re a magyar U17-es válogatott. A mieink 14 év után kvalifikálták magukat, Szoboszlai Dominik bombái is kellettek a sikerhez. Csoboth Kevin szintén alapembere a mostani csapatnak, a 17 éves játékos több, mint fél éve a Benfica akadémiáján pallérozódik. Felejthetetlen napokon vagyok túl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Egyetemi sportcsapaton keresztül építi munkáltatói márkáját a BT

Magyarországon ritka kezdeményezést indított a BT. A telekommunikációs cég a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel alakított ki átfogó együttműködést a...

Close