Sportszemle — 2017/03/29 at 06:30

Sportszemle 2017.03.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A fiú, akinek a bombagóljai elvarázsolták az országot

A fiú, akinek a bombagóljai elvarázsolták az országot – Szoboszlai Dominik rugótechnikája kijuttatta az U17-es Eb-re a válogatottat. Nem az akadémiai rendszerből jött, külön utat járt be, ami súlyos kritika. Egy kis fehérvári nevelőműhely adta a válogatott gerincét. Mit csinálnak ők másként?

A röplabda is taólátványsport lesz

A röplabda is csatlakozhat a kézilabdához, a kosárlabdához, a labdarúgáshoz, a jégkoronghoz és a vízilabdához mint a taóból, azaz a társasági adóból támogatott sportágakhoz – írta az MTI Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért felelős államtitkára hétfői bejelentéséről.

„Külső” gazdaságosság a labdajátékokban – NSO

Oszd be jól az erőd, de mégse kíméld magad! Termeld meg a kellő futó- vagy úszómennyiséget, szolgáld ki a társaidat, legyen benned alázat leadni a labdát, ha kell, cipeld te a zongorát, és engedd a „művészeket” játszani. Oscar Kínában is megkapja az új társaktól is az elvárt teljesítményeket?

Mindenki addig volt barát, amíg a pénzt kiszedte

Nem olyan zajos az elnökváltás az ökölvívóknál, mint az úszásban, de Csötönyi Sándor 21 év után távozik. Az elnök megjárta az NDK-t, Papp László segítője lett, papíron a biztonságtudományok doktora, noha Kokó szélhámosnak tartja. A 7. legsikeresebb magyar sportág folyamatosan sorvadt. Portré.

Vezeti a világranglistát a fiatal magyar sportoló

Van miért bizakodni a jövő évi téli olimpia előtt.

Nyakunkon az újabb futballforradalom

A labdarúgásnak van egy nagy problémája: még mindig rengeteg olyan helyzet van, amikor egy játékvezetői tévedés dönt el egy mérkőzést, és sokszor az asszisztens rossz jelzése miatt. Na, ezt akarják orvosolni az ausztrálok, az A-League lesz ugyanis az első élvonalbeli bajnokság, ahol kísérleti jelleggel kipróbálják a VAR-t, azaz videóasszisztens rendszert.

Nem szeretne csak egy szimpla dobógép lenni – interjú Mócsán Bálint

Mócsán Bálint az előző szezon végéig nevelőegyesületénél, a MAFC-nál játszott, aztán Amerikába, az Idaho State Bengalshoz szerződött, amely az amerikai egyetemi bajnokságban (NCAA) szerepel. A 19 éves bedobó szeretne multifunkcionális játékossá válni a jövőben. Mócsán Bálint az első szezonját töltötte az Idaho State Bengals kosarasaként (Fotó: idahostatejournal.com) – Befejeződött az első szezonja az amerikai egyetemi bajnokságban.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.03.28.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close