Sportszemle — 2017/03/27 at 06:30

Sportszemle 2017.03.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


25 éve nem volt ilyen torna, mégse örül mindenki őszintén

Huszonöt éve nem volt olyan rangos sakkverseny Budapesten, ami jelenleg is zajlik a Bálnában. Szabó László kereken száz éve, márciusban született, kézenfekvő volt, hogy az emléke előtt tisztelegve róla nevezik el. Szabó az egyik legnagyobb magyar sakkozó, az 1936-os nem hivatalos olimpián nemcsak az aranyérmes magyar csapat, hanem az egész mezőny legjobbja.

Oda kell vinni a kosárlabdát, ahol néző van

Pécsett rendezik a női Magyar Kupa nyolcas döntőjét.

680 millióért készültek reklámfilmek a budapesti olimpiáról

A Momentum Mozgalom kikérte az olimpiai pályázatért felelős Budapest 2024 Zrt.-től a cég összes szerződését. A párttá alakuló szervezet azonban csak egy listát kapott a partnerek nevével, a szerződések tárgyával és összegével, magukat a szerződéseket nem, ezért a Momentum pert indít. Arra kíváncsiak, pontosan mire költi a cég a pályázat előkészítésére szánt 15 milliárd forintot.

A magyar kirakatcsapat a szerencsejáték-pénzekre vár

Fehérvár AV 19 SC. Mostantól így hívják az Alba Volán korábbi jégkorongszakosztályát, a jelenlegi legjobb magyar klubcsapatot, mely gazdaságilag, jogilag önálló lábra áll. Az Ocskay Gábor helyére érkező új elnökkel, Gál Péterrel a hőn áhított gigaszponzorról, a taóval kapcsolatos problémákról is beszélgettünk. Szélig Viktor, az egykori nagy újvárosi ellenfél, a klub új szakmai igazgatója is megszólal.

Szó szerint közelebb viszik a közönséghez az F1-et

Meglepetéssel ért véget az első 2017-es nagydíj Ausztráliában, hiszen a Ferrari és Sebastian Vettel meg tudta verni a Mercedest és Lewis Hamiltont. A meglepetéseknek viszont a leintéssel nem volt vége: az ausztrál rendezők ugyanis már a levezetőkörön a pályára engedték a közönséget.

Magyar kolléganő a portugál NS-nél – NSO

Egy újságíró a leginkább az anyanyelvén képes érvényesülni, de a mindössze húszéves magyar Kamocsai Rita máris a legnépszerűbb portugál sportnapilap, a Record gyakornoka, és a napokban sorra jelentek meg az egész oldalas cikkei, az egyik címlapsztorit írja a másik után.

Király egy meccsre visszatért a Herthához, a nevét skandálták

A Hertha BSC szombat délután búcsúztatta el egyik legendáját, a brazil Marcelinhót, aki öt éven át szórta a gólokat a Bundesliga-csapatban, és csapattársa volt Király Gábornak és Dárdai Pálnak. A gálára meghívták a válogatottól már visszavonult Királyt, aki a mérkőzésen csinálta a műsort. “A bemutatásnál leírhatatlan volt a szurkolók szeretetét érezni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Interjú Csurgó Balázzsal, az első Magyar Snooker Gála egyik főszervezőjével

Három magyar fiatalember kitalálta, hogy világszínvonalú snooker gálát rendez Budapesten. Az ötlet megvalósult, sőt minden szempontból felülmúlta a várakozásokat. Telt...

Close