Sportszemle — 2017/03/24 at 06:30

Sportszemle 2017.03.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Rolling Stonesszal rohanna a totális őrületbe a vizes vb

Rolling Stonesszal rohanna a totális őrületbe a vizes vb – A szervezőkön eluralkodott a mánia, hogy itt valami gigantikusat kell gurítani. Olyan megnyitóba akarunk milliárdokat betolni a vizes vb-n, ami senkit nem érdekel. De a magyar furfangon senki nem fog ki.

Életeket mentenek a magyar válogatott játékosai

Saját adományokból vásároltak lélegeztetőgépet férfi kézilabdázóink.

A kormánynak ki kell adnia, kihez honnan érkeznek a tao-pénzek

A Fővárosi Ítélőtábla szerdai, jogerős döntésének értelmében az illetékes minisztériumoknak (Emmi, NGM) 15 napon belül részletesen ki kell adniuk, hogy a kedvezményezettekhez honnan érkeztek a tao-pénzek. Egész pontosan ki kell adni a vonatkozó iratokat (támogatási igazolásokat, azokról szolgáltatott adatokat), hogy Az adatkiadási kötelezettség 2011. július 1. napjától 2016. június 30-ig érvényes.

„Magyarországon az edzők félnek őszinték lenni” – NSO

Amikor a hónap elején megtudtuk, hogy közös megegyezéssel három év után távozott a Budapest Honvéd utánpótlásából, a Magyar Futball Akadémiától Jasper de Muijnck szakmai igazgató, megkeresésünkre azzal indokolt, hogy nem egyezett az elképzelése a klub vezetőségével a fiatal játékosok csapatba építéséről, ugyanakkor bővebb magyarázatot későbbre ígért.

A Zengő Motorsport is beszáll a TCR Internationalbe

Csütörtökön bejelentették a TCR International Series teljes mezőnyét, vagyis azokat a csapatokat és pilótákat, akik többnyire teljes szezont vállaltak. A lista alapján kiderült, hogy a M1RA mellett lesz még egy csapat a mezőnyben, ugyanis a Zengő Motorsport is beszáll két autóval a sorozatba, az egyiket pedig a tavalyi WTCC-pilótájuk, Ficza Ferenc vezeti majd.

Teljes kabaréba fullad az AC Milan eladása

A Football-Italia csütörtöki cikkében beszámolt a Reuters újságíróinak oknyomozásáról, amiben az AC Milan csapatát megvásárolni szándékozó kínai konzorcium cégei után kutattak. Az eredmény nem különösebben meglepő, de ez valószínűleg kevéssé vigasztalja a milánói csapat szurkolóit, akik lassan két éve minden egyes hónapban olvashatnak egy hírt kedvenc csapatuk eladásának bombabiztos dátumáról.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ezekkel a reformokkal újítanák meg a birkózást

Közzétette a sportág régi fényének visszaállítását célzó terveit a Nemzetközi Birkózó Szövetség. Átalakítják a versenyek formátumát és növelik a közvetítések...

Close