Sportszemle — 2017/03/23 at 06:30

Sportszemle 2017.03.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szűkítenék a gazdag és szegény fociklubok közti szakadékot

Ceferin, az UEFA elnöke eltökéltnek tűnik. Vagy mégis blöfföl?

Azt is megkapja a város Orbántól, amit nem kért

Salgótarján híres volt egykor az ugrógáláiról, amelyen világcsúcstartók is felléptek magasugrásban, rúdugrásban. A nógrádi városban óriási hagyományai vannak a labdarúgásnak, és tartanak itt időnként rangos kosárlabda-mérkőzéseket is. Az ígért létesítmények alapján viszont Salgótarján a jövőben fellegvára lehet más sportágaknak is, bár ez nem feltétlenül szerepelt a város elképzeléseiben.

Miklós Edit: Felfordult az életem

Miklós Edit borzalmasan nagyot esett még január 15-én, a zauchensee-i lesikló Világkupa-versenyen. Akkorát, hogy mind a két térdét műteni kellett. A jobb járt rosszabbul, ott keresztszalag-szakadást, porcsérülést és ahol a szalag tapadt, törést diagnosztizáltak nála.

Férfi kézi: a támadójáték csak az 5. legfontosabb – Vranjes – NSO

Sok változást ígér a játékban Ljubomir Vranjes, aki a következő szezontól a Telekom Veszprémet és a magyar férfi kézilabda-válogatottat is irányítani fogja. „Másképpen gondolkozok a kézilabdáról. De nem vagyok hülye, megtartom azokat a dolgokat, amelyek jól működnek.

Idén elmarad a budapesti Ironman

Idén nem rendezik meg az Ironman 70.3 Budapest nemzetközi triatlonversenyt. A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye emlékeztetett arra, hogy az elmúlt három évben mindig színvonalasra sikerült a budapesti verseny, amelynek helyszínét a nemzetközi szövetség vezetői is szerették és megkedvelték. “Óriási álmom vált valóra azáltal, hogy csapatommal háromszor is világszínvonalon rendezhettük meg az Ironman 70.3 Budapest versenyt.

Szó szerint nehezebbek lesznek az F1-es kerékcserék

A Williams bokszkiállásaiért felelős szakember részletesen kifejtette, hogy a korábbinál szélesebb és nehezebb gumik miként nehezítik meg a szerelők dolgát a bokszkiállásoknál. Egy kiállást 34 részfolyamatra osztanak fel, ezek nagyjából harmada megváltozik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Összehangolják a Copa Américát az Európa-bajnoksággal

A Dél-Amerikai Labdarúgó Szövetség döntött a Copa América időzítéséről. A 2019-es torna után átállnak az Európa-bajnokság éveire. A FIFA és...

Close