Sportszemle — 2017/03/22 at 06:30

Sportszemle 2017.03.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem fogadtam el Kádár megbánó meghívását

A magyar sakk visszaesése szembetűnő, ideje lenne megállítani és elindulni a világ élvonala felé. Amikor 2016 végén, tíz év után otthagyta az osztrák szövetséget, sokan reménykedtek benne, hogy újra aktív szerepet vállal a magyar sakkozásban, korábban is volt szövetségi kapitány. Miért nem dolgozik mégsem itthon? Mert nem kértek belőlem.

Önálló klubbá alakul a Fehérvár AV 19

A magyar jégkorong zászlóshajója maradna utánpótlás és felnőtt szinten is.

A magyar kapus szerint nem kell mindig szidni a focit, ő sem anyázik a színházban

Kemenes Szabolcs a téli átigazolási szezon utolsó napján hagyta ott a Paks focicsapatát, azóta nem szerződött sehova, fél évet biztosan kihagy. De azt sem tartja kizártnak, hogy bár még csak 30 éves, de visszavonul. Akár az is benne van, hogy befejezem a játékos pályafutásomat.

Labdarúgás: a Vasas a Milan és a Monaco után – átlagéletkorok – NSO

A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) harmincegy európai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot vizsgált meg 2016. szeptember 15-től 2017. március 15-ig bezárólag, és az ez idő alatt pályára küldött játékosok életkorának átlagolásával rangsorolta a száz legidősebb, illetve legfiatalabb csapatot. Akadnak érdekességek. A Vasas a Milan és a Monaco után a legfiatalabb csapatok között (Fotó: Veres Viktor) Kezdjük az „öregekkel”!

Párizs újabb ultimátumot adott olimpiaügyben

A 2028-as olimpia megrendezése nem opció a négy évvel korábbi játékokra kandidáló Párizs számára – jelentette be a francia főváros pályázatának vezetője kedden, írja az MTI. „Most vagy soha. Nem fogunk visszatérni 2028-ban” – hangsúlyozta Tony Estanguet.

Lelkiismeret-furdalása volt, de semmit nem bánt meg a kajakkirálynő

Egy asztalnál a pólós legenda, a fitneszbajnoknő és a háromszoros olimpiai bajnok.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.03.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close