Sportszemle — 2017/03/21 at 06:30

Sportszemle 2017.03.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Elhelyeztük Magyarországot Európa futballtérképén

Elhelyeztük Magyarországot Európa futballtérképén – Pontosabban nem is mi, hanem az UEFA. Az európai futballszövetség tanulmányában többek között a klubok gazdálkodását, a játékosok fizetését, a stadionhelyzetet, az átigazolásokat vizsgálták. Az általános megállapításokat összevetettük a speciális magyarországi viszonyokkal, és magyarázatot kaptunk néhány furcsaságra.

Michelisz Norbert saját csapatot alapított

A WTCC konkurens sorozatában indít két autót a rutinos pilóta.

Zúgott a magyarellenes rigmus a bukaresti meccsen

A román másodosztályú bajnokság hétvégi fordulójában a listavezető Juventus Bukarest a Sepsiszentgyörgy csapatát fogadta. 1-1-es félidő után 3-1-re a hazaiak győztek, de a székely csapat drukkerei nem csak ezt bánhatták. Ahogy már korábban is megszokhatták – például a női kosárcsapat mérkőzésein -, magyarellenes jelszavakkal, rigmusokkal gyalázták őket a mérkőzésen.

Férfi kézi: botrány Norvégiában, Iváncsik társai szándékosan állíta

A norvég kézilabda-bajnokságban szereplő, Iváncsik Tamást is foglalkoztató Elverum vezetőedzője elismerte, hogy az alapszakasz utolsó előtti fordulójában négy játékosa szándékosan gyűjtött be piros lapot, hogy még a rájátszás előtt letölthessék eltiltásukat. Michael Apelgren íratlan szabályokat szegett meg Az Elverum az utolsó előtti fordulónak úgy futott neki, hogy az alapszakaszt már biztosan megnyerte.

„A szüleim azt mondták, a tanulás minden előtt” – Dibusz Dénes karrierje

Pécsett nőtt fel, három éve a Ferencváros kapusa, és már bemutatkozott a magyar labdarúgó-válogatottban is. Dibusz Dénesről kevesen tudják, hogy a Pécsi Tudományegyetemen közgazdász diplomát szerzett marketing és kereskedelem szakon. A HVG Állásbörzén egyebek mellett elmondta, a nagy célok nála csak úgy valósíthatóak meg, ha mindig a következő lépcsőfokra koncentrál.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Manchester City az első Premier League klub, amelyiknek szponzora lesz a mez vállrészén

Történelmet írt a Manchester City. Kihasználják a következő szezontól megnyíló lehetőséget és eladták a mez ujján található felületet. Már be...

Close