Sportszemle — 2017/03/16 at 06:30

Sportszemle 2017.03.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Véletlenül bukkantunk rá, mi a Hertha legnagyobb baja

Véletlenül bukkantunk rá, mi a Hertha legnagyobb baja – A Dortmund-verés is kevés volt ahhoz, hogy fanatizálni tudja a berlinieket Dárdai Pál Herthája. Nem a játékkal, nem is a mostani eredményekkel van a baj. De hogy mivel, arra egy másik arénában, véletlenül leltünk rá.

Ahol nincs néző, oda pénz se menjen!

Új elnöke van a Magyar Labdarúgó-szövetség NB I-es bizottságának a korábbi 57-szeres válogatott labdarúgó, most szombathelyi klubvezető, Haladás-társtulajdonos Halmai Gábor személyében. A fő feladata az lesz, hogy ötleteket adjon az MLSZ-nek abban, hogyan lehet minél jobb bajnokságot szervezni a nézők számára, illetve hogy képviselje az élvonalbeli labdarúgás szereplőinek véleményét a szövetségben.

Zürichből és Brüsszelből nézve a magyar futball – NSO

Másként néznek ránk, magyarokra az elmúlt másfél évben? Vajon visszanyertünk-e valamit a réges-rég elvesztet tekintélyünkből? Jobb, értékesebb lett-e a magyar futball a tavalyi Európa-bajnokság óta? Költői kérdések, amelyekre nagyjából mindenki tudja a választ. Az Eb-szereplés nem hozott áttörést a magyar futball számára (Fotó: NS-archív) Sokan és sokféleképpen mondták el a véleményüket a témában, érvelt szakember, nyilatkozott futballista és kommentekben ítélkezett a szurkoló.

Garami József: Egy darabig nem fogjuk rommá verni Európát

Bizonyos dolgokat nehéz megszokni. Még mindig megmozgat, ha edzést vagy mérkőzést látok. A realitás viszont az, hogy szépen megnézem, és a saját teendőimre koncentrálok. Amikor László Csaba átvette az ön helyét a kispadon, a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, idegileg nehezen bírta már. Mit nem bírt? Mondjuk azt, hogy erre a nyilatkozatomra nem emlékszem.

Újra Bári Gergő lesz a versenymérnököm

Gergő és én is sokszor elmondtuk, hogy mennyire szerettünk együtt dolgozni. 2017-ben újra megtehetjük, és Juhász Szabolccsal kiegészülve igazi kis magyar különítményt alkotunk majd a Honda gyári csapatán belül. Január elején, még az első teszt előtt csörgött a telefonom. Alessandro Mariani, a JAS Motorsport csapatfőnöke hívott.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.03.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close