Sportszemle — 2017/03/14 at 06:30

Sportszemle 2017.03.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Újra emberközelbe kerül a magyar futball mágusa

Verebes József lánya könyvet írt egy éve elhunyt édesapjáról.

Gyorsan nő a virág, ha ügyesen locsolják

Hétvégén mind a férfiaknál, mind a nőknél lezárultak a finist megelőző küzdelmek a legrangosabb európai kézilabdakupában. A Bajnokok Ligájában a férfiaknál és a nőknél is két-két csapat maradt állva a csoportküzdelmek, illetve a középdöntős viaskodás után. Gál Gyula, a férfiválogatott korábbi beállósa értékelt az M4-en hétfő reggel.

Stadion: átnevezték a létesítményt, Játékmackó és Plüss Stadion az

Az osztrák másodosztályban szereplő Wiener Neustadt stadionjának a neve eddig a Wiener Neustädter Stadion nevet viselte, de már Játékmackó és Plüss Stadion a létesítmény neve. A stadion nevét jelző tábla, amely már nem aktuális (Fotó: ORF) A történet a téli szünetben kezdődött.

Kreatív Online – Amerikai sportokkal foglalkozni küldetés

2011 előtt az olasz futball és az Észak-Amerikai Profi Kosárlabdaliga (NBA) kommentátora voltam. Amikor az olasz futball jogai elkerültek a Sport TV-től, úgy éreztem, elvesztettem valamit. Az „alkotói válságomat” éltem, bár az NBA mérkőzéseket továbbra is kommentálhattam. Szerencsére jött egy új lehetőség, Máté Pál, a Sport TV programigazgatója kérdezte, hogy lenne-e kedvem tévés jogok beszerzésével foglalkozni.

Jönnek a svédek és a finnek, telt ház lesz

Telt ház előtt fogadja a svéd és a finn válogatottat áprilisban a divízió I/A világbajnokságra készülő magyar férfi jégkorong-válogatott. A magyar szövetség (MJSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint a világbajnoki ezüstérmes finnek elleni összecsapásra már minden jegy elkelt, és a szintén az elitbe tartozó svédek vendégszereplésére is csak korlátozottan lehet belépőkhöz jutni.

Így jutott el a magyar gyorskori kínai segédlettel a semmiből a vil

Harminc évvel ezelőtt még az is megesett, hogy két magyar közös korcsolyával volt kénytelen részt venni egy hollandiai viadalon. Ehhez képest 2017-ben a magyar csapat tagjai rendre éremesélyesként indulnak a rövid pályás gyorskorcsolya világversenyein, a vasárnap véget ért rotterdami világbajnokságot például két ezüst- és egy bronzéremmel zárta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

10 trend a sportgazdaságban, amire érdemes figyelni 2017-ben

A Nielsen Sports kutatóintézet elemezte a sport világában zajló gazdasági és technológiai változásokat, ami alapján összeállított egy toplistát a legfontosabb...

Close