Sportszemle — 2017/03/13 at 06:30

Sportszemle 2017.03.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Jöhet a rezsibiztos és Kocsis Máté elszámoltatása

A riói olimpia nyolc aranyérmével a tizenkettedik helyen végzett Magyarország az éremtáblázaton. Vagyis csak két pozíciót rontott a 2012-eshez képest, megelőzte például a házigazda brazilokat is, és a londoni 18 éremnél csak hárommal szereztek kevesebbet a magyar sportolók, ami első blikkre igen kiváló eredmény.

Az utánpótlás edzők is megérdemlik, hogy leírják a nevüket

Bruckner Gábor 1985-től 2015-ig dolgozott napilapos sportújságíróként a magyar sajtóban. Fiatal korában maga is élsportoló volt, ifjúsági asztaliteniszezőként magyar bajnoki érmet is szerzett. Fiai is pingpongoznak, így minden oldalról ismeri a magyar utánpótlássport helyzetét. Nem véletlenül jutott eszébe, hogy Mura Lászlóval közösen honlapot indítson, amivel összefogja az utánpótlássport kommunikációját.

Annyira sok a stadion, hogy pályakarbantartói képzés indul

Teljesen érthetetlen, miért konzultálnak a lakosokkal az osztálykirándulások biztonsági feltételeiről. Egy busztársaság koordinátora azt mondja, semmi különbség gyerek, nyugdíjas vagy bárki más szállítása között, mindenkit hazavárnak.

Íme, a betilthatatlan dopping a sportban – NSO

Amióta Hosszú Katinka három aranyérmet nyert Rióban, időről időre felröppen a hír, hogy doppingol. Másképp elképzelhetetlen akkora fölény, amilyennel ott az első aranyát nyerte, és különben is, mindenki doppingol, nem lehet, hogy csak ő nem. Amellett fogok most érvelni, hogy valóban doppingol, csak éppen olyan módszerrel, amit lehetetlen betiltani.

A szurkolók támogatják az MLSZ stratégiai céljait és eszközeit

2017-03-11 12:13:57 A magyar labdarúgás stratégiai kérdéseiről összeállított kérdőív rendkívül népszerű volt a szurkolók körében: 29,387 válaszadó tisztelte meg segítségével, véleményével az MLSZ-t. A szurkolók a kérdések döntő többségében egyértelműen megerősítették az MLSZ stratégiai céljait és eszközeit. A tavaszi szezon közeledtével az MLSZ kérdőívet állított össze a hazai futballszurkolók számára, amelyben stratégiai kérdésekről nyilváníthattak véleményt.

Megérkezett az új Fradi-sas, az ultrák már most utálják

Teljesen érthetetlen, miért konzultálnak a lakosokkal az osztálykirándulások biztonsági feltételeiről. Egy busztársaság koordinátora azt mondja, semmi különbség gyerek, nyugdíjas vagy bárki más szállítása között, mindenkit hazavárnak.

Mi minden jönne ki a Puskás-stadion árából?

Több pénzt szán rá az állam, mint amennyit az önkormányzatoknak oktatásra ad. Az egészségügyi dolgozók hat éven át havi 30 000 forinttal többet kaphatnának ennyiből, vagy jutna belőle három új szuperkórházra. Sok más helyen jól jönne ez a 200 milliárd forint.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kiderült, melyik a legizgalmasabb futball liga

Az amerikai Bleacher Report sportoldal vállalta a hálátlan feladatot, és 26 futballbajnokságot hasonlított össze egy új objektív módszertan alapján.

Close