Sportszemle — 2017/03/09 at 06:30

Sportszemle 2017.03.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Trükkös cipőben mennek neki a földöntúli rekordnak?

Rugós cipőben akarják megdönteni a maraton világcsúcsát? A kerékpár után az atlétikában is a sportszert doppingolják? A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) a Nike új cipőjét is leteszteli, hogy fel se merülhessen csalás. A Nike most mutatta be a Zoom Vapor Elite nevű modelljét.

Egy ember, aki a semmiből csinált forradalmat

Baran Ádám a semmiből érkezett, ma már Békéscsaba és az ország egyik legmegbecsültebb sportvezetője.

„Kaptam egy pofont, és felébredtem”

Döcögősen indult a pénteki versenynapja Zsivoczky-Farkas Györgyinek, aki az M4 sporttévében kedd reggel elevenítette fel, miként szerzett bronzérmet ötpróbában a belgrádi fedett pályás Eb-n.

Válogatott: az oroszokkal is megmérkőzik a Storck-csapat

Hivatalossá vált, hogy a magyar labdarúgó-válogatott június 5-én az oroszok ellen játssza következő hazai mérkőzését a Groupama Arénában – adta hírül az mlsz.hu. Legutóbb az Üllői úton egygólos vereséget szenvedtünk a leendő vb-házigazdától (Fotó: Szabó Miklós) Bernd Storck együttese március 25-én Portugáliában lép pályára világbajnoki selejtezőn, majd június 9-én Andorrában folytatja szereplését a sorozatban.

Az Indexre költöztem

„Örömmel jelentem be nektek, hogy a Michelisz.hu-ról az Indexre költözik a blogom. Emellett a hivatalos honlapom is megmarad, továbbra is lesznek rajta friss hírek a versenyhétvégékről és a webshopot is ott éritek el, de a személyes írásaimat mostantól itt, az NM5-ön találjátok . Boldog vagyok, amiért összejött ez az együttműködés, mert nagyban segíti a munkámat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Matt Damon és a Boston maraton

Dokumentumfilm keretében dolgozzák fel a bostoni maratonok történetét. A narrátor az Oscar-díjas Matt Damon lesz.

Close