Sportszemle — 2017/03/08 at 06:30

Sportszemle 2017.03.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az új Puskás-stadion: 200 milliárdért kapunk kevesebbet

A magyar közvélemény szinte megbénult, amikor kiderült, hogy 190 milliárd forintból épül fel az új Puskás Ferenc Stadion. Aztán a sokkból felocsúdva eszünkbe jutott pár ünneprontó kérdés a monumentális projekt kapcsán. Van-e bármilyen racionális magyarázat a stadion árára? Az eredeti tervekhez képest végül megőrzik-e a régi Népstadion helyi védettség alatt álló lelátóját, vagy az ikonikus lépcsőtornyokat, ahogy az korábban elhangzott?

Újabb titkok az olimpiai pályázatról: 200 milliárd forinttal dobálóznak

Miközben Magyarországon mindenki az olimpiarendezés körüli népszavazással volt elfoglalva, szép csendben óriásit változtak az olimpiarendezés pénzügyi feltételei. Csak a pályázat visszavonása után derült ki, hogy állítólag a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a korábbi tervekhez képest az idén év elején bő 40%-kal megvágta egy Budapesten rendezendő olimpia támogatását.

Élet a világ legerősebb másodosztályú bajnokságában – NSO

Azon játékosok egyike, akik egyaránt játszottak a Veszprémben és a Szegedben. Nyert KEK-et és EHF-kupát, utóbbiból kettőt is. Immár megjárta három külföldi ország csapatait, jelenleg pedig azért küzd, hogy a következő szezontól ismét a világ legerősebb bajnokságában játszhasson hétről hétre. A Nemzeti Sport Online kézilabdás légiósait közelebb hozó sorozatának aktuális részében Tatai Péterrel, a Bundesliga 2.

Sárga-kékben a Felvidék

Fotó: Végh László / Magyar Nemzet Hárommilliós megtekintés körül jár a legismertebb videómegosztón egy felvétel, melyen kék rövidnadrágot és sárga pólót, valamint sárga-kék szurkolói sálat viselő férfi mikrofonnal a kezében beballag egy stadion gyepére, és a szurkolók előtt elénekli az Ismerős Arcok együttes Nélküled című dalát.

Ezt mondják Hosszú Katinkáék az úszóiskola-vitáról

Szerintük Darnyiék sok gyereket és szülőt félrevezettek.

Megvan a 2018-as orosz vb vuvuzelája

A győzelem kanalai nevű hangszer lesz az új vuvuzela, legalábbis a jövő évi oroszországi futball-vb szervezőinek reményei szerint mindenki ezt fogja őrült módjára csattogtatni meccsek alatt. Ha még nem hallott róla, nem véletlen, mert Vlagyimir Putyin még februárban írt ki egy pályázatot, hogy valaki csináljon már egy jó kis szurkolói nemzeti hangszert.

Rg Eb: a verseny után is a köztudatban tartanák a szakágat – NSO

A ritmikus gimnasztika szakág célja, hogy a hazai rendezésű májusi Európa-bajnokság után is a köztudatban maradjon a szakág Magyarországon – közölte Körmendy-Ékes Judit szakági elnök kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. A magyar keret (Fotó: Kovács Anikó) A szervezőbizottság társelnökeként is tevékenykedő Körmendy-Ékes Judit kiemelte, hogy az európai és a nemzetközi tornaszövetség illetékeseitől „nagy dicséreteket” kaptak a közelmúltban.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.03.07.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close