kézilabda, Sportszponzoráció — 2017/03/06 at 16:50

A TIPPMIX a női kézilabda BL négyes döntő névadó szponzora

by

A Szerencsejáték Zrt. sportfogadó játéka, a TIPPMIX lett a 2017-es WOMEN’S EHF FINAL4 névadója. Ennek értelmében a május 6-7-én a budapesti Papp László Sportarénában sorra kerülő esemény hivatalos neve TIPPMIX EHF FINAL4 2017.

A névadó szponzori együttműködést a felek a budapesti Elek Gyula Arénában jelentették be. A sajtótájékoztatót a múlt héten tartották az egyaránt Bajnokok Ligája résztvevő, és a FINAL4-ba kerülésért versenyben lévő két magyar csapat, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC bajnoki rangadója előtt.

“2017-ben immár negyedszer kerül sor Budapesten a WOMEN’S EHF FINAL4-ra, és nagyon örülünk, hogy idén a Szerencsejáték Zrt. révén új névadó szponzorral sikerült megállapodnunk erre a magyarországi csúcs-sporteseményre.  Támogatónkkal évek óta gyümölcsöző az együttműködésünk, a FINAL4-ról szóló névadó szponzori megállapodás pedig újabb mérföldkő a közös munkánk során” – emelte ki Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség [MKSZ] elnöke.

“A női Kézilabda és különösen ezen belül az EHF FINAL4 mindig is biztos tippnek számított, amikor szerettük volna felkelteni a támogatók érdeklődését.  Tudjuk, hogy a TIPPMIX és a Szerencsejáték Zrt. jelen van a sportban, éppen ezért számíthatunk sikeres együttműködésre.” – mondta el David Szlezak, az EHF Marketing ügyvezető igazgatója.

„A kézilabda Európában és Magyarországon is kiemelkedően népszerű csapatsportág, a hazai csapatok rendszeresen szerepelnek az európai kézilabda kupák végjátékában. A WOMEN’S EHF FINAL4 a legnagyobb női kézilabda esemény Európában, amelyet Budapesten rendeznek meg. Ez kiemelkedő lehetőség a Szerencsejáték Zrt. számára, hogy a sportfogadási termékét népszerűsítse a sportágon keresztül, mivel a kézilabdás rajongótábor sportot szerető és ismerő közönség. A Bajnokok Ligájában két csapatunk is érdekelt, így bízunk benne, hogy magyar résztvevőért is szoríthatunk a Final4 döntőjében“ – mondta el Dr. Braun Márton, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója

“Elkötelezettek vagyunk az esemény évről-évre történő továbbfejlesztésében, idén is azon dolgozunk, hogy a remek meccsek mellett felejthetetlen show-t láthassanak az Arénába kilátogatók. A jegyek még a vártnál is jobban fogynak, már több ezer belépő gazdára talált, így érdemes sietnie annak, aki a legjobb helyekről szeretné követni a FINAL4-t ” – tette hozzá Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke.

Forrás: keziszovetseg.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.03.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close