Sportszemle — 2017/03/01 at 06:30

Sportszemle 2017.03.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Lélegzetelállító lesz a 2018-as Tour rajtja

Nyilvánosságra hozták, honnan indul a 2018-as Tour de France, és hogy hol lesz az első három szakasz. A verseny látványosan indul majd június 30-án, a Noirmoutier-szigetről egy négy kilométer hosszú töltésen, a Passage du Gois-n hajtanak át a bringások. Az átjáró naponta kétszer víz alá kerül a dagály miatt, a felülete csúszós lehet.

Ahol nem érdemes bajnokikra járni – ilyen a magyar kapus élete a Hy

Tizennégy évesen, egyedül ment ki a nyolcszoros BEK-/BL-győztes osztrák Hypo Niederösterreich együtteséhez, amely nagy változásokon ment keresztül az azóta eltelt tíz esztendő alatt. A kapus már a civil létre is gondol, a diploma tavalyi megszerzését követően február közepén egy logisztikai cégnél kezdett el dolgozni.

Az idén nem lesz Ironman 70.3 Budapesten?

Fotó: Balogh Zoltán / MTI Elképzelhető, hogy három év után az idén elmarad a népszerű fővárosi triatlonverseny, az Ironman 70.3. Ezt a szervező, Kropkó Péter nyilatkozta a Borsnak, aki évek óta vitában áll a Magyar Triatlonszövetséggel, amelynek ráhatása van a versenyengedélyekre és a támogatásokra is.

Fernando Alonso: Végre vége a szörnyű autóknak

A spanyol pilóta pozitív hangnemben számolt be a szabályváltozásokról. Azt mondja, végre!

Véletlenül gólt rúgtak, a reakció miatt róluk beszél a világ – VIDE

Egy ifjúsági meccsen Katar Palesztinával csapott össze, amiről nagy valószínűséggel senki sem számolt volna be, ha nincs ez a gól… A találkozó 22. percében az egyik katari játékos kis híján arcon rúgta ellenfelét, a bíró azonban csak később állította meg a játékot, majd a döntése értelmében játékvezetői labdával folytatódott a meccs, megadva az esélyt a katariaknak, hogy visszaadják a labdát ellenfelüknek.

Brüsszelhez fordul a kormány a TAO miatt

Változatlan formában kívánja megtartani a kormány a társasági adón keresztüli sporttámogatást, ezért az erre vonatkozó uniós engedély meghosszabbítását kérték – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-vel kedden. Az NGM tájékoztatása szerint a kormány megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy Brüsszel engedélyezze a támogatási rendszer változtatás nélküli meghosszabbítását.

Jéggé fagyva őrjöngtem a repülő emberek alatt

A síugrás Michael Schumacherjét is láthattam, egy 44 éves japánt tombolva ünnepelt a nép.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.02.28.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close