Sportszemle — 2017/02/24 at 06:30

Sportszemle 2017.02.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Árban szinte páratlan lesz az új Puskás stadion – 444

Alig telt egy nap azóta, hogy a háttérből Orbán Viktor lefújta az olimpia pályázatot az ellenzéket árulózva, máris kiderült, hogyan is nézett volna ki nálunk az olimpiai építkezés. Lázár János pókerarccal mondta be a kormányinfón, hogy az új Puskás Stadion bruttó 190 milliárd forintba kerül majd.

A Duna Arénát tekintik példának a tokiói olimpia szervezői

A fenntarthatóságot szem előtt tartva.

Olimpiai bajnokok: leírhatatlan a szomorúság

“Leírhatatlanul szomorúak és csalódottak vagyunk” – így kezdődik a budapesti pályázatot támogató sportolók közleménye. “Hatalmas veszteség érte hazánkat azzal, hogy véget ért a magyar olimpiai és paralimpiai álom. Egyedülálló világverseny hajrájában kényszerültünk arra, hogy feladjuk a küzdelmet” – folytatódik. Mindannyian tapasztalták már, hogy nem sokkal a cél előtt kiszállni a legfájóbb.

Ocskay Gábor visszavonul

A szakember negyven éven keresztül dolgozott a székesfehérvári jégkorong sikeréért.

Olimpia nélkül lőttek a magyar szlalomkajaknak?

A Budapesti Olimpiáért Mozgalom vezetője, Szalay-Berzeviczy Attila a Magyar Narancsnak adott interjújában érvelt például azzal az olimpiarendezésért, hogy a Magyarország nem tud terjeszkedni szlalomkajakban, ha az olimpia miatt nem építünk pályát. A szlalomkajakon és -kenun kívül vannak még más olyan sportágak, amelyekkel bajban lettünk volna a budapesti játékokon, mert nincsenek hagyományaink benne.

Bődületesen jól járt Mexikóváros az NFL-el

Egyetlen meccset rendeztek, de rengeteg pénzt kerestek vele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Visszalép Budapest a 2024-es olimpiai pályázattól

A 2024-es olimpiai pályázat visszavonását javasolja a kormány, a főváros vezetése, a Fidesz elnöksége és a Fidesz-frakció. A döntés azután...

Close