Sportszemle — 2017/02/23 at 06:30

Sportszemle 2017.02.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar futball most figyelj, így is lehet! Szülők akadémiája – NSO

Némileg rendhagyó cikk következik. Rendhagyó azért, mert látszólag különböző témák kapcsolódási pontját keressük. A hazai futball nagy törésvonalaitól indulva, a szülő-edző-gyerek kapcsolatrendszeren és a mai fiatalság, az úgynevezett Z generáció jellemzőin át eljutunk odáig, hogyan lehetne kezelni a magyar labdarúgás (és nemcsak a labdarúgás…) feloldhatatlannak hitt ellentéteit.

Kína ötvenmillió focistát nevelne 8 éven belül

Egészen döbbenetes terveket jelentett be a Kínai Labdarúgó Szövetség alelnöke, Vang Teng-feng, aki közölte, hogy a korábbi terveket megtoldva 2025-re ötvenezerre növelnék a kínai futballakadémiák számát, és akadémiánként 1000 játékossal terveznek. Ez nem elírás, tényleg ötvenezerről beszélt a kínai sportvezető.

Fa Nándornak fél év kell, hogy teljesen érezze a lábát

Fa Nándor szerint a fegyelmezett versenyzésnek és a jó időjárási taktikának köszönhető, hogy 100 napon belül, és a várakozásait messze felülmúló nyolcadik helyen ért célba a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen.

Férfi kosár: a Barca után a Real is vinné Hangát – sajtóhír – NSO

A Marca információi szerint a Baskonia Vitoria Gasteiz magyar kosárlabdázóját, Hanga Ádámot a Real Madrid szerződtetné a nyáron. A spanyol lap úgy értesült, hogy a bajnokságban éllovas „királyi gárda” három játékossal, Nicolo Mellivel, az eredetileg Real-játékos, de jelenleg kölcsönben szereplő Facundo Campazzóval, valamint Hanga Ádámmal bővítené a keretét a nyáron.

Pénzt gyűjt a városi kistestvérnek a Bayern München

Egy euróval megemelték a jegyárakat a kis amatőrcsapat balesete miatt.

Visszavonják Budapest olimpiai pályázatát

Visszavonják Budapest 2024-es olimpiai pályázatát – ebben állapodott meg egymással Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István főpolgármester és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke – tudta meg a Magyar Nemzet. A döntés meghozására Tarlós István várhatóan a jövő hétre összehívja a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülését.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Focimez és futócipő után úszódresszt is készített az adidas óceáni hulladékból

Folytatódik az adidas és a Parley környezettudatossági akciója. Bemutatták az úszókollekciót.

Close