Sportszemle — 2017/02/22 at 06:30

Sportszemle 2017.02.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az F1 totálisan kicserélődött, és már indul is

A múlt héten váratlanul bemutatták az első 2017-es Forma-1-es autót, a Williams-Mercedest, ezzel el is kezdődött az F1 előszezonja. Hétfőn jött a következő, a Sauber-Ferrari, és a hét csak a bemutatókról fog szólni, minden nap láthatunk legalább egy gépet, egészen vasárnapig.

Federer álma mostantól a mi álmunk is

A svájci klasszis nem akárkivel szeretne párost játszani.

Duna Aréna: a kulcsot átadták, Katinkáék végigjárták

Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos (j) és Tarlós István főpolgármester átadja a Duna Aréna jelképes kulcsát Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónak a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye helyszínbejárásán 2017.

Kiderült, miért Orbán focicsapata kapta a legtöbb taós támogatást

A Reggeli Start egyik mai vendége Bánki Erik volt, az MLSZ elnökségének tagja, aki a Fidesz országgyűlési képviselője és a gazdasági bizottság elnöke. A beszélgetésből számtalan érdekesség kiderült, például a látvány- és csapatsport támogatások különös eloszlásával kapcsolatban, vagy hogy mikor várhatók piaci viszonyok a magyar futballban.

NFL: májusban készül el a Fradi-sas tervezője által álmodott Falcon

Március első napjaiban kezdődik, és egészen május végéig tart a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Atlanta Falcons új stadionja előtt annak a sólyomnak az építése, amelyet a magyar képzőművész, Szőke Gábor Miklós tervezett és épít meg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Bundesliga és Kína – tiszta lappal tovább a szerelmi történetben

Őrült verseny folyik az öt nagy európai futballbajnokság között az ázsiai szurkolókért. A Bundesliga is beerősített.

Close