Sportszemle — 2017/02/16 at 06:30

Sportszemle 2017.02.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ne minket szidjanak, ha unalmas lesz az F1!

Nem tűnik túl jó előjelnek, hogy a szezon csak másfél hónap múlva kezdődik, de a Forma-1 gumiszállítója már azzal jön, hogy ha unalmas lesz a show, akkor ne őket hibáztassuk. A Pirelli tavaly sokat tesztelt az idénre módosított szélesebb és nagyobb gumiméret miatt, de mivel az autók más paraméterei is jelentősen változnak 2017-re, nem tudott élethűen gyakorolni.

Vicces visszanézni, ki volt ellenünk, és ki nem

Rácz Félix, a Felix Promotion vezetője szerint a magyar ökölvívásnak nagyon jót tesz, hogy “mozgolódás van” a sportágban. A Magyar Ring Gálákat szervező promóter az egyik hangadója volt a Magyar Ökölvívó Szakszövetséget (MÖSZ) két évtizede irányító Csötönyi Sándor távozását sürgetőknek, és most úgy látja, hogy rengetegen álltak olyanok is melléjük, akik néhány hete még ellenük foglaltak állást.

A magyarok megszállják Portugáliát

Ha akkora tömeg nem is lesz, lehet, mint nyáron Marseille-ben volt, de azért biztosan többen lesznek a magyar szurkolók, mint ahány jegyet kapnak.

Kreatív Online – Farönkből farag hangfalakat egy amerikai focista

Nemrég írtunk arról itt a Kreatívon, hogy az esztétikum milyen gyorsan utolérte a hangtechnika világát, és hogy ma már a minőségi hangzást is dizájn tárgyakba csomagolják. Ilyen például a ONEclassic átlátszó plexiből készült hangládája, ilyen a magyar alapítású CossackSound hordozható bőrönd-hangfala, és ezen az újrahasznosított kézműves vonalon utazik a Rockit Log csatlakoztatott zenedoboza is.

Egy kötél mentette meg az életét az óceánon

A birkózó és kajak-kenus magyar cipész. Portré Fa Nándorról.

Labdarúgás: egy hajszálon múlik – kitört a séróbalhé Dzsudzsákéknál

Nagy port kavart az Arab Emírségekben, hogy a helyi szövetség több mint 40 élvonalbeli labdarúgó hajviseletét nem találta megfelelőnek az új etikai kódex alapján. Omar Abdulrahman (balra) frizuráját rendben találta a szövetség (Fotó: AFP) A szövetség fegyelmi bizottsága szerint az élvonal 46 játékosának frizurája megsérti az etikai kódexben foglalt előírásokat – számolt be róla az AHDAAF hírportál.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Jótékonysági szervezet logója kerül a Utah Jazz mezére

Amióta az NBA lehetővé tette a mezszponzorációt, sorra kötik a csapatok a megállapodásokat. A Utah Jazz választásában a jótékonyság is...

Close