Sportszemle — 2017/02/15 at 06:30

Sportszemle 2017.02.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar pénzből a horvát focit fejlesztené Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc igen meglepő nyilatkozattal jelentkezett a horvát Republika.eu-n. Orbán Viktor csapatának elnöke szívében mintha hátrébb szorult volna a felcsúti futballparadicsom ügye a nemrég vett horvát csapatához képest. Sőt, már-már úgy tűnik, mintha a Puskás Akadémia elnöke nem is a magyar, hanem a horvát futballt szeretné felvirágoztatni.

A szurkolók is beleszólhatnak az MLSZ munkájába

Ilyen még nem volt, fontos kérdésekben kérik ki a drukkerek véleményét.

Női kézi: Bíró Blanka a pocsék ősz után kitisztította a fejét – NSO

Bíró Blanka két évig stabil válogatott volt, ám miután a Ferencváros női kézilabdacsapatába szerződött, a kapus nem találta önmagát, szinte nem volt jó meccse, és az Európa-bajnokságról is lemaradt. Amíg el nem fogadta, hogy ezen az időszakon is túl kell esnie, csak küszködött – de télen „kitisztította” a fejét.

Sporttörténelmet írhatnak a magyarok az olimpián

2018. február 9-én, helyi idő szerint este 8-kor oltári nagy buli veszi kezdetét a koreai hegyek között. Ünnepélyesen megnyitják a XXIII. téli olimpiai játékokat Pjongcsangban. Szűk egy évük van a jeges-havas sportok mániákusainak és a sportolóknak a felkészülésre. És ez a téli olimpia szinte biztos, hogy nem olyan lesz Magyarországnak, mint az eddigiek.

Az olimpián nem voltak, de így is nagy évük volt

Tavalyi teljesítményük alapján 31 sportág 47 versenyzőjét, illetve csapatát díjazta keddi évértékelőjén a nem olimpiai sportágakat összefogó Nemzeti Versenysport Szövetség, olvasható az MTI hírében. A Nvesz a múlt év végén vált ki a Magyar Olimpiai Bizottságból és alakította meg saját köztestületét. Első nagy rendezvényén az elmúlt évi világ- és Európa-bajnokságokon érmes versenyzőket díjazták, köztük 11 világbajnokot és 16 Európa-bajnokot.

Csányi Sándor: A 2020-as Eb-re szinte kötelező a kijutás

Bernd Storck: A magyar labdarúgás első embere, Csányi Sándor élete legszebb élményei közé sorolja a válogatott győzelmeit, és elmondja, miként hozta meg a Storck-csapat sikereit befolyásoló döntéseit, szóba kerülnek Dárdai Pál és a ferencvárosi vezetők kritikus üzenetei, az edzőképzés és a fizetési sapka.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nagy dobásra készül a Real Madrid

Bomba üzletre készül a Real Madrid, amivel ismét beelőzheti a nagy riválisait a ’világ leggazdagabb klubja’ rangsorban.

Close