Sportszemle — 2017/02/10 at 06:30

Sportszemle 2017.02.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nagyot hasalna a népszavazáson a budapesti olimpia

A legújabb felmérés szerint, ha most vasárnap döntene Budapest lakossága a 2024-es olimpiáról, akkor irgalmatlanul leszavaznák a rendezést. Jelen állás szerint sokkal nagyobb kérdés, hogy összegyűlik-e a szükséges mennyiségű aláírás a népszavazás kiírásához, mint annak a végeredménye. A Závecz Research Kutatóintézet legújabb, Index számára végzett felmérése a 2024-es olimpiai rendezés támogatottságát vizsgálta a budapesti lakosság körében, illetve országosan, összesen 1000 fős minta alapján.

Dzsudzsák pokoli körülmények közé csöppent az araboknál

Dzsudzsák Balázs szerint az elején nehezen ment neki a beilleszkedés, de mostanra csúcsformába került az emírségekbeli al-Vahda labdarúgócsapatában. A magyar válogatott 30 éves szélsője a Nemzeti Sportnak arra a kérdésére, hogy a legjobb helyen van-e, így válaszolt: “Tulajdonképpen azt is mondhatnám, hogy igen.

Férfi vízi: Jó ellenfelek érkeznek Budapestre – Märcz Tamás – NSO

Märcz Tamás szövetségi kapitány szerint jó ellenfelekkel, rangos tornán mérkőzik meg a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely péntektől vasárnapig a XI. Volvo-kupán szerepel a Tüskeuszodában. „A nagyon erős horvát és montenegrói együttes mellett a folyamatosan fejlődő szlovákok lesznek az ellenfeleink – mondta a torna csütörtöki sajtótájékoztatóján Märcz Tamás.

A tisztesség hiánya és a teljesítmény nélkül adott nagy pénzek, ez a magyar foci

Leisztinger Tamás, a Diósgyőri VTK tulajdonosa a Magyar Narancsnak adott interjújában beszélt szerepvállalásáról a magyar futballban. A milliárdos üzletember egészen lesújtó képet festett a magyar fociról. Amikor arról kérdezték, hogy miként értékeli a Diósgyőr megvételét, mint befektetést, így felelt: Mély depresszió, rengeteg fájdalom.

A magyar tehetséget az 5 millió eurós játékos utódjának szánják – N

A Nemzeti Sport Online lengyelországi tudósítója, Ackermann Sándor egy varsói kollégával, a Przeglad Sportowy sportnapilapnál dolgozó Maciej Kaliszukkal közösen felkereste a télen a Ferencvárostól a Legia Warszawához kerülő, és immár az Ekstraklasa hétvégi, tavaszi rajtjára készülő egyszeres magyar válogatott Nagy Dominiket. A középpályást az első benyomásairól, a lengyel szakírót pedig a 21 éves futballista lehetséges szerepéről, megítéléséről kérdeztük.

Fa Nándor Rejtőt és Vernét olvasott, új bőrt növesztett, Himnuszt énekelt

Február 8-án, szerdán, 93 napos út után célba ért Fa Nándor, aki a 8. helyen végzett a Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen. A november 6-án elrajtolt viadal során a magyar sportember saját naplót vezetett. Mi elsősorban a személyes jellegű, és nem vitorlásszakmai bejegyzésekből szemezgettünk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.02.09.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close