Sportszemle — 2017/02/09 at 06:30

Sportszemle 2017.02.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Légiósok: Legszívesebben otthon futballoznék – Dzsudzsák – NSO

Labdarúgó-válogatottunk csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs jól érzi magát az al-Vahdánál, ennél jobban saját bevallása szerint talán már csak akkor érezné, ha ismét Magyarországon játszhatna. Dzsudzsák Balázs gyakran visszanézi a Eb-meccseket (Fotó: Al Wahda) – Már lemondott arról, hogy európai topbajnokságban szerepeljen? – Nem mondtam le semmiről – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs.

Visszavonul Risztov Éva

Az úszó – írja a Ripost nyomtatott változata – Hajdú Péter ATV-n futó műsorának felvételén beszélt arról, hogy ezúttal végleg felhagy a versenysporttal.

A magyar futball keveset nevel, átutazókat igazol

Javában dübörög az átigazolási piac a magyar futballban is. És ahogy az elmúlt években, most is egymásnak adják a kilincset a névtelen csapatoktól érkező, még névtelenebb játékosok. Olyan külföldi, gyakran más kontinensekről érkezők, akik legutóbbi állomáshelyükön is alig jutottak szóhoz. A népvándorlás beindult, a hosszú évek rossz hagyományai cseppet sem változtak.

Tékozló fiú vagy későn érő bajnok?

Fucsovics Márton négy éve a legjobb magyar férfi teniszező. Amikor 2010-ben wimbledoni bajnok lett a junior fiúknál, inkább az volt a kérdés, hány év kell neki, hogy a felnőttek között is meghatározó játékos legyen. Igaz, az elmúlt huszonöt év korosztályos wimbledoni győztesei közül több mint tízen szinte nyomtalanul koptak ki a teniszből.

8 közismerten lusta futballista, aki allergiás volt a kemény munkára

2017-02-08 20:55:46 Brade Hangeland a közelmúltban azt mondta, hogy Emmanuel Adebayor egy csésze kávéval és egy muffinnal szokott üldögélni az edzőteremben. A FourFourTwo angol stábjából Tim Ellis összegyűjtött nyolc futballistát, akik szintén nem ölték meg az ördögöt. 1.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nigériát is bevette az Arsenal

Az angol Premier League-ben szereplő klub egy telekommunikációs céggel kötött szerződést. Nigériában hatalmas szurkolói bázissal rendelkezik az Arsenal, ezt szeretné...

Close