Sportszemle — 2017/02/06 at 06:30

Sportszemle 2017.02.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az MLSZ a Groupamába hozná az európai Szuperkupát

Az MTI híre szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség érdeklődik a 2019-es Európai Szuperkupa-mérkőzés és a női Bajnokok Ligája-döntő megrendezése iránt, a találkozóknak a Groupama Aréna adna otthont. Az UEFA pénteken hozta nyilvánosságra a 2019-es döntők helyszíne iránt érdeklődő városok névsorát, ez alapján a Szuperkupát a magyar főváros mellett Tirana, Toulouse, Haifa, Asztana, Belfast, Glasgow, Isztambul és Lengyelországból Gdansk vagy Varsó rendezné meg.

Visítottunk, mint a kismalac: az ESPN felfedezte az NFL magyar pátriárkáját

Az ESPN, a világ egyik legismertebb sportmédiuma terjedelmes írást közölt honlapján a Sport TV két Super Bowl-kommentátoráról, Faragó Richardról és Bencsics Márkról. Ha úgy tetszik, az NFL magyar pátriárkájáról és a magyar válogatott irányítójáról. A tengerentúli média felfedezte magának Faragó Richardot és Bencsics Márkot, a Sport TV Super Bowlra kiküldött két kommentátorát.

Forbes: ők voltak a legjobban kereső sportolók 2016-ban – NSO

A Forbes magazin legújabb beszámolója szerint a 2016-os év legjobban kereső sportolója Cristiano Ronaldo volt. A második helyen Lionel Messi végzett, de a top húszban nincs több labdarúgó. Ők voltak 2016 legjobban kereső sportolói (Fotó: AFP) Lewis Hamilton a 11. helyen zárt, a brit pilóta 46 millió amerikai dollárt keresett az utóbbi naptári évben.

Kovács Ágnes: Tudatosan építettem fel az élsport utáni életemet

Három olimpiát is megjárt, három diplomája van, motivációs tréningeket és előadásokat tart, miközben a doktoriját írja, és a kaliforniai Berkeley Egyetem diákja. A Budapest 2024 sportolói bizottság elnöke, valamint az ötéves Dominik édesanyja. Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő, Kovács Ágnes a sport után a tanulásban teljesedett ki, és nem bánja, hogy 2008-ban visszavonult.

Sosem látott zuhanórepülésben a magyar sakk

Sosem látott zuhanórepülésben a magyar sakk – Egymilliárd forintot kaptak, a válogatott kerettagokat komolyan megfizetik, mégis sosem látott hanyatlás van a sportágban. Az olimpiai bajnok Portisch Lajos hasztalanul szólította fel távozásra Seszták miniszter unokaöcsét. Ijesztő adatok, amikből megjósolható az összeroppanás.

Kézi: Az én karrieremből már valószínűleg kimarad a nagy áttörés –

A norvég Elverum kézilabdázója, Iváncsik Tamás, csapata hétpontos előnye ellenére sem veszi készpénznek a címvédést az északi ország szombaton folytatódott bajnokságában. Iváncsik Tamásék biztos előnnyel vezetik a norvég bajnokságot (Fotó: ehh.no) „Valóban nagy esélyünk van rá, hogy megnyerjük az alapszakaszt, de mivel itt a bajnokság eléggé kiegyenlített, korai lenne ezt készpénznek venni, mert általában több csapat is esélyes.

Bringás ugrott le az Árkád első emeletéről

A Downmall egy egyszerű ötletre épül: az alapvetően természetes környezetben űzött extrém bringasportot elvitték a plázákba, hogy olyan közönség is láthasson ilyet, aki ritkán jár bringapályák közelében. A cseh Eastern Gravity csapata nyolcadik éve szervezi a kupasorozatot, amely idén három európai nagyvárosban, Frankfurtban, Prágában és Budapesten várja a versenyzőket.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Egy gyűrű mind felett – amit az NFL bajnoki gyűrűről tudni érdemes

Van a Super Bowlnak egy olyan eleme, amelyik kevés figyelmet kap, pedig egyidős az NFL-döntőkkel és nagyon érdekes részleteket rejt...

Close