Sportszemle — 2017/02/02 at 06:30

Sportszemle 2017.02.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kőbán Rita: Volt, hogy csak vajas kenyérre futotta | 24.hu

MTK vízitelep. A Gubacsi híd lábánál meghúzódó kék-fehér „konténerházat” felújították, ettől még az embernek időutazás érzése támad, amikor megérkezik. A hely a nyolcvanas évek hangulatát árasztja. Erről persze az időjárás is tehet, nem a legszebb arcát mutatja. Van vagy mínusz tíz fok. Barátságtalanul csupasz minden, a Kis-Duna befagyva, akár át lehetne sétálni Erzsébetre.

FTC: Kubatov Gábor nem szünteti meg a vénaszkennert – NSO

Kubatov Gábor a Lokál című napilap szerdai számában kijelentette, ameddig ő a Ferencvárosi Torna Club elnöke, megmarad a vénaszkenneres beléptetés a Groupama Arénában. Kubatov Gábor nem szünteti meg a vénaszkennert (Fotó: MTI) „Az ultrák nincsenek kitiltva a stadionból, hanem elhatározták, hogy nem jönnek be.

Olimpia? Még vitázni sincs miről

Az egyik legalapvetőbb félelem a budapesti olimpiával kapcsolatban, hogy a rendezés egyébként is kolosszális költségei az esetleges megvalósítás során elszállnának a végtelenbe. Ráadásul a közelgő vizes világbajnokság példája a legkevésbé sem megnyugtató. Gyárfás Tamás azt mondta, hogy nagyjából 25 milliárdból fogjuk kihozni, és most tartunk százmilliárd körül (nettó).

Jöhet az időbüntetés és a négy csere a futballban

Az ötletek Van Bastentől érkeznek.

A NOB-nak az volna a legkönnyebb, ha Budapest nem is indulna

Párizs és Los Angeles már nem egyszer üzent a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), hogy csak a 2024-es olimpia megrendezése érdekli őket, a 2028-as nem. Los Angeles polgármestere, Eric Garcetti megerősítette ezt, de ahogy a NOB-elnök Thomas Bach, ő is azon van, hogy szeptemberben adják oda a 2028-as olimpiát is valakinek.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Boston Celtics a harmadik NBA-klub, amelyik mezszponzort talált magának

Az NBA-klub a GE-vel kötött szerződést. A cég logójának megjelenése a csapat mezén csak a legkisebb része az üzletnek.

Close