Sportszemle — 2017/01/31 at 06:30

Sportszemle 2017.01.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Tizenkét bringás használt rejtett motort a Touron?

Megdönthetetlen bizonyíték még mindig nincs arra, hogy a profi országúti kerékpárosok a gépükbe épített rejtett elektromotorokkal is csalnának, de egyre több szakember osztja azt a nézetet, hogy létezhet a mechanikai dopping. A CBS műsorában a rejtett motor magyar feltalálója, Varjas István mellett, a háromszoros Tour-győztes Greg LeMond és egy francia doppingellenes szakember is megszólalt.

Piros Zsombor: Nadal edzője brutálisan nagy motivációt adott

Két nappal melbourne-i győzelme után már Budapesten nyilatkozott az Origónak Piros Zsombor, a 2017-es Australian Open junior versenyének bajnoka, aki különleges élményként élte meg, hogy legnagyobb kedvencével, Roger Federerrel azonos évben nyerte meg élete első rangos teniszversenyét. A magyar tenisztehetség jó kezekben van, útját a jelenlegi világelső, Andy Murray menedzsere, Ugo Colombini egyengeti, aki egy 2016-os milánói versenyen fedezte fel Piros Zsombort.

Megvásárolná a Bozsik Akadémiát a brazil világbajnok

A 67 éves Edú – aki hazájában több akadémiában is érdekelt – az MTI-hez a menedzserén keresztül eljuttatott közleményében kiemelte, már hivatalosan is jelezte szándékát az akadémia igazgatóságának. Edú megjegyezte: tavaly, amikor Nyíregyházán járt, jó benyomást tett rá az akadémia – és annak fiatal tehetségei -, amelynek földrajzi elhelyezkedése is kitűnő, hiszen Ukrajnához, Romániához és Szlovákiához is közel van, ráadásul Budapest is könnyen megközelíthető.

Nagy Ádám miatt nem vált posztot; német kontra magyar edzők – NSO

Vida Mátét nevezhetjük a 2016-os esztendő egyik felfedezettjének. A húszéves középpályás tavasszal kulcsszerepet játszott abban, hogy a Vasas kiharcolta az NB I-ben maradást (hogy mást ne mondjunk, szépségdíjas gólt szerzett az MTK elleni sorsdöntő bajnokin), majd bekerült az Eb-re készülő bő válogatott keretbe is.

Fa Nándornak nagyon hiányzik valami, és az nem a repülőhaltetemek a fedélzeten

Na, mi hiányzik a legjobban Fa Nándornak 84 nap magányos hajózás után a családon és barátokon túl? Legalábbis erről számolt be a három hónapja pár négyzetméteren élő magyar hajós a naplójában. Ugyanott derült ki az is, hogy most éppen a repülőhalak nehezítik meg az életét.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Football Money League: 11 év után nem a Real Madridé a legnagyobb bevétel

A Deloitte tanácsadó cég sorozatban huszadik alkalommal publikálta szokásos éves pénzügyi elemzését az európai labdarúgásról. Nézzük melyik klub hogyan teljesített!

Close