Sportszemle — 2017/01/27 at 06:30

Sportszemle 2017.01.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Berki Krisztián: A lányomnak köszönhetem, hogy újra talpra álltam

Két olimpiát kihagyott, de még kettőn indulni szeretne. London lólengésben aranyérmes tornásza a 2012-es játékok után mélypontra került, kislánya születése húzta ki a gödörből. Azóta is minden versenyen a gyermekének akar bizonyítani. Berki Krisztián nem vágyik a celebvilágba, de szívesen…

Az FTC jótékonysági tornát szervez a veronai buszbaleset áldozatainak emlékére | 24.hu

Az esemény teljes bevételével szeretnék segíteni a hozzátartozókat és a sérülteket.

Kovács Ervin: Abból válik igazán jó játékos, aki tökéletesen megismeri önmagát!

2017-01-26 14:20:07 Már fölnőtt egy generáció, aki nem láthatta őt játszani. Az Újpesti Dózsa és a Kispest-Honvéd korábbi válogatott játékosa 1993-ban szerződött Belgiumba, és 1995-ben szerepelt utoljára a magyar válogatottban. A napokban azonban hazatért: az Újpest FC utánpótlásedzői stábja tagjaként dolgozik a lila-fehérek sikeréért. Elsők között a fourfourtwo.hu-nak nyilatkozik a korábbi közönségkedvenc!

Így nevelnek Ausztriában orosz, szír, pakisztáni és magyar futballi

A Nemzeti Sport Online-on decemberben egy olvasói levél hatására kezdtük el az innentől terveink szerint havonta jelentkező, külföldi utánpótlás-nevelő rendszereket és műhelyeket bemutató sorozatunkat, melyben mindig egy-egy szülő írja le a gyereke példáján a személyes tapasztalatait.

Az új úszókapitány mindent megad Hosszúnak, amit szeretne

A korábbiaknál jobban kíván támaszkodni edzőkollégáira, a legfontosabbnak pedig azt tartja, hogy a magyar úszósportban nyugodjanak meg a kedélyek, mondta az M4Sport Sportreggeli című műsorában a szerdán kinevezett úszókapitány, Sós Csaba, aki azt is elárulta, hogy már Kiss László menesztésekor is felmerült a neve szövetségi kapitányként.

Kisebb forradalmat hozna a focinkba az MLSZ megújult edzőképzése

A német szövetségtől “igazolt” Jörg Daniel lesz a jövőben a hazai edzőképzés irányítója. A 65 éves szakember nem akar mindent fenekestül felforgatni, és nem tartja magát mindent jobban tudó gurunak. Ő és Bernd Storck, aki a szövetség szakmai irányítójaként vett részt Daniel bemutatásán, is amondó, hogy csak a nyitott, tanulni akaró edzők számára van jövő a magyar fociban.

A Jégpalotában vár mindenkit szombaton a Téli Sportágválasztó – NSO

2017. január 28-án, szombaton 10-17 óra között kerül megrendezésre a III. Téli Sportágválasztó – Mozogj télen is! elnevezésű esemény Budapesten, a Jégpalotában ahol csaknem 30 havas-jeges sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők. Varró Barbara irodavezető és Kiss Gergely szóvivő (Fotó: MOB/Szalmás Péter) A sportágak és a szervezők 10 és 17 óra között várják a családokat és az egyéni látogatókat.

Kreatív Online – Védjegyhasználati útmutató készült a vizes vébéhez

A Világbajnoksághoz kapcsolódás előnyét kizárólag olyan társaságok élvezhetik, amelyek szerződést kötnek az FINA-t jogilag képviselő helyi szervezettel, a 17. FINA Világbajnokság megszervezésével és lebonyolításával kormányhatározatban megbízott Bp2017 Nonprofit Kft.-vel. Az FINA szponzor partnerek szponzori szerződései a termék kategórián belüli kizárólagosságon alapulnak, ami azt jelenti, hogy a FINA szponzor partnerek a megállapodott termék kategórián belül kizárólagos joggal kapcsolódhatnak az eseményhez.

Fizetett tapsolók ülték végig az olimpiát támogató konferenciát | 24.hu

A Társadalmi Párbeszéd az Olimpiáért bemutatta, Budapest milyen jól járna egy esetleges olimpiarendezéssel. A 24.hu megtudta, a nézők között nem csak érdeklődők, beépített emberek is voltak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Merész húzás a Nike részéről

A Nike merészet, míg az adidas kifinomultat húzott az idei Australian Openen. A játékosok ruházatának tervezésében a formai és funkcionális...

Close